Luceafărul Oradea a dat start pregătirii pentru noul sezon de Liga 2. Cinci jucători sunt noutățile din lotul lui Farcaș

Marius ANGHEL 18 Jun. 2016, 12:08 Pregătiri, amicale
Luceafărul Oradea a dat start pregătirii pentru noul sezon de Liga 2.** Cinci jucători sunt noutățile din lotul lui Farcaș

A doua echipă ce va participa în noul sezon al Ligii 2 și care a dat start pregătirii în această vară este Luceafărul Oradea. Bihorenii s-au grăbit ca ACS Poli Timișoara și și-au reluat antrenamentele încă de vineri, 17 iunie. 22 de jucători au alcătuit lotul pe care l-a avut la dispoziție Florin Farcaș și Marius Popa. Singurul absent motivat a fost căpitanul Ionuț Hlinca, care se află în „luna de miere”, scrie bihon.ro.

Din lotul de 22 de jucători, cinci sunt noutăți: Sergiu Moga (24 de ani, fundaș dreapta, ex – FC Voluntari), Adrian Bedea (21 de ani, mijlocaș central, ex – CSM Sighetu Marmației), Darius Costea (19 ani, mijlocaș, ex – CS Oșorhei), Eduard Benea (19 ani, fundaș stânga, ex – Aurul Brad) și Daniel Stan (17 ani, fundaș central, ex – CF Bihorul Beiuș). Din lotul vechi au rămas majoritate jucătorilor: Eduard Pap, Alin Goia, Cosmin Verdeș – portari; Flavius Drăgan, Salif Nogo, Sergiu Bactăr, Alexandru Radu, Marius Feher, Alexandru Sorian, Adrian Balea, Ionuț Ban, Cristian Cigan, Alin Țegle, Istvan Balla, Paul Chiș-Toie, Seriu Arnăutu, Constantin Roșu.

În plus, luni este așteptat să se alăture lotului și mijlocașul Paul Păcurar (25 de ani), care în sezonul trecut a jucat în 32 de meciuri pentru FCM Baia Mare.

„Pretențiile și așteptările sunt mari în continuare”

La reunirea au fost prezenți și finanțatorul Ioan Blidaru, senatorul Gavrilă Ghilea, fondatorul clubului, Cristian Sabău, director executiv și Cristian Pirtea, organizator de competiții.

„Rezultatele au ieșit așa cum ne-am dorit până acum, a fost Liga 4, Liga 3, iar acum Liga 2. Pretențiile și așteptările sunt mari în continuare. Va fi mai greu și cu această reorganizare într-o singură serie. În mare parte au rămas jucătorii care ne-au adus satisfacția promovării, iar în locul celor care au plecat am adus și jucători consacrați, dar și tineri care așteptăm să confirme. La pretențiile și rigorile din Liga a II-a, staff-ul tehnic a fost completat cu domnul Florin Farcaș, antrenor consilier tehnic, un om corect, un antrenor cu experiență, care completează staff-ul format din Marius Popa și Cristian Lupuț. Am încredere în voi și vă doresc succes. Șanse va avea toată lumea, dar jucătorii care dau randament și vor fi serioși vor avea câștig de cauză. Noi o să asigurăm toate condițiile și sperăm să facem o figură frumoasă în Liga a II-a”, le-a spus jucătorilor, citat de bihon.ro, finanțatorul Ioan Blidaru.

„La nivelul Ligii a II-a este nevoie și de o mai mare seriozitate, va trebui să vă pregătiți mult mai bine. Lotul are valoare, dar această valoare trebuie concretizată în rezultate. Cred că Luceafărul nu se va face de râs în Liga a II-a, chiar dacă acum va fi un fel de Liga 1 la o scară mai redusă. Avem încredere în staff-ul tehnic, au mai lucrat împreună, și cred că vor face treabă bună”, a completat și Gavrilă Ghilea.

Foto: bihon.ro

Marius ANGHEL 18 Jun. 2016, 12:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă