Luceafărul a plecat în cantonament la Băile 1 Mai!

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 14:42 Pregătiri, amicale
Luceafărul** a plecat în cantonament la Băile 1 Mai!

De astăzi, lotul echipei Luceafărul Felix a intrat în cantonament la Complexul Perla din Băile 1 Mai. În perioada 23 ianuarie – 2 februarie, site-ul oficial al echipei bihorene anunță că jucătorii vor susține câte două antrenamente zilnice în care vor îmbina pregătirea fizică, inclusiv la sala de forță, și tot la două zile vor lucra tehnico-tactic.

„Ne dorim să ne pregătim cât mai bine și să fim feriți de accidentări. Urmează o perioadă mai dificilă a pregătirii și sper ca băieții să fie cât mai receptivi la ce avem de făcut. Avem o echipă tânără, în care credem și care poate să obțină rezultatele dorite pentru îndeplinirea obiectivului. Încercăm să lucrăm cât mai profesionist, având în vedere că am lângă mine doi colaboratori precum Cornel Blejan, un profesionist sută la sută în ceea ce privește pregătirea fizică, și pe Marius Popa, care nu mai are nevoie de nicio prezentare când vine vorba de antrenarea portarilor”, a declarat Florin Farcaș.

Lotul deplasat este alcătuit din 23 de jucători:
Portari: Alin Sălăjan, Dumitru Paul, Teodor Deac
Jucători de câmp: Cosmin Letan, Adam Achim, George Bogdan, Bogdan Mintaș, Istvan Svarczkopf, Cristian Cura, Ovidiu Ghilea, Bogdan Lăscan, Dumitru Muntean, George Cornea, Andrei Haș, Cristian Jurca, Gheorghe Popescu, Florin Neaga, Zeno Bundea, Sebastian Ianc, Ionuț Cervinschi, Ionuț Pantea, Bogdan Vlad și Sergiu Pop.

Din motive medicale nu au făcut deplasarea Constantin Roșu și Leo Jurca, în timp ce Neluț Roșu a primit permisiunea clubului să-și caute echipă.
Primul joc de pregătire al Luceafărului Felix este programat în 6 februarie cu Crișul Sântandrei (locul 3 în Liga 4 Bihor).

Foto: luceafarulfelix.ro

Marius ANGHEL 23 Jan. 2013, 14:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă