Luceafărul a luat golgheterul dat afară de Foresta plus încă șase achiziții. Bihorenii s-au despărțit însă și de alți doi jucători

Luceafărul a luat golgheterul dat afară de Foresta plus încă șase achiziții.** Bihorenii s-au despărțit însă și de alți doi jucători

Reunită de mai bine de o săptămână, Luceafărul Oradea continuă să își schimbe componența lotului. Gruparea bihoreană ce a încheiat prima parte a sezonului pe locul 8 în Liga 2 a adus până acum șapte jucători, dar a bifat și alte două despărțiri.

Pe lângă mijlocașul Alexandru Sorian (26 ani) și atacantul Zsombor Lukacs (21 ani), Luceafărul nu va mai conta în 2017 nici pe atacantul Cristian Cigan (29 ani) și fundașul Salif Nogo (31 ani). Cigan a ales să-și continue cariera într-o ligă inferioară din Austria, în timp ce la fundașul din Burkina Faso s-a renunțat.

Luceafărul l-a luat pe capriciosul Marius Matei

În privința noutăților, cele mai cunoscute sunt mijlocașul Claudiu Codoban (28 ani), prezent încă de la reunire, și atacantul Marius Matei (32 ani), liber de contract încă de la finalul turului după ce Foresta a renunțat la serviciile sale. Acesta din urmă, fost jucător în Liga 1 la FC Vaslui, Oțelul sau FC Voluntari, este unul dintre golgheterii Ligii 2 cu cele 9 goluri înscrise în acest sezon. Codoban a evoluat pentru puțin timp la începutul campionatului pentru FC Brașov.

Portarul Răzvan Began (20 ani), fost la CFR Cluj sau Farul, e opțiunea staff-ului tehnic pentru acoperirea postului lăsat liber după plecarea lui Eduard Pap.

Pe linia de fund, bihon.ro scris că Luceafărul i-a adus pe Darius Ursu (17 ani), fost la ASA Târgu Mureș, și Sergiu Bactăr (21 ani). Bactăr revine la echipa bihoreană după ce în prima parte a sezonului a fost împrumutat în Liga 3 la Metalurgistul Cugir.

La mijloc a fost cooptat în lot Alin Predescu (21 ani), jucător de la Gaz Metan Mediaș, iar ca atacant a fost adus și Horea Bîgiu (29 ani) de la Recolta Dorolț. Bîgiu nu este la prima experiență în Bihor, unde a mai evoluat la Centrul de Fotbal Liberty și LPS Bihorul, de unde a plecat la Olimpia Satu Mare, pentru care a jucat și a marcat în Liga 2.

În altă ordine de idei, înainte ca echipa să plece de marți în cantonamentul de la Băile Felix, staff-ul tehnic al Luceafărului a fost completat cu Alexandru Kiss, care îi va ajuta pe Cristian Lupuț și Ioan Pap Deac.

Pe aceeași temă