Luceafărul a câștigat la scor amicalul cu liderul invincibil din Arad. Roșu a reușit o „dublă”

Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 16:33 Pregătiri, amicale
Luceafărul a câștigat la scor amicalul cu liderul invincibil din Arad.** Roșu a reușit o

Cu multe noutăți în cele două formule aliniate de antrenorul Cristian Lupuț în primul amical din 2017, Luceafărul Oradea nu a avut nicio problemă în a trece la scor de Crișul Chișineu Criș, liderul invincibil din Liga a IV-a Arad. Desfășurat pe terenul sintetic din Salonta, amicalul a fost câștigat cu 4-1 de bihoreni.

Alin Țegle a deschis scorul pentru Luceafărul încă din minutul 10, după un penalty comis de Ciornei, acesta fiind și rezultatul înregistrat la pauză, însă nu înainte ca Modan să rateze șansa egalării în două rânduri pentru arădeni. Potrivit Sport Arad, imediat după reluarea jocului, Arnăutu a majorat scorul, pentru ca Modan (69), câștigător în duelul corp la corp cu Bactăr, să readucă liderul Ligii a IV-a Arad în joc printr-un lob de efect. Portarul Pătroi a reușit apoi să pareze o lovitură de la 11 metri în fața lui Arnăutu, dar Constantin Roșu a punctat de două ori în minutele 85 și 87 și a stabilit scorul final.

„Diferența de trei goluri pe tabelă a fost făcută de abia pe final, în rest partida fiind destul de echilibrată. Să nu uităm – totuși – că ne despart două eșaloane de cei de la Luceafărul, care a început demult pregătirea și care a avut posibilitatea să alinieze două echipe echilibrate pentru fiecare repriză. Dar, eu sunt mulțumit de angajamentul băieților, de antrenamentul făcut, în fața unei formații bune”, a spus Mihai Roșca, antrenorul Crișului.

„Băieții au așteptat cu nerăbdare acest prim joc și le-am dat tuturor posibilitatea să joace câte 45 de minute. Sunt mulțumit de randamentul tuturor și sperăm să o ținem pe aceeași linie. Am transferat jucători care au adus un plus de valoare lotului. Ne dorim să fim o echipă cât mai ofensivă și disciplinată tactic”, a comentat și Cristian Lupuț, antrenorul Luceafărului.

Luceafărul în prima repriză: Goia – Drăgan, Hlinca, Cordoș, D. Ursu – Bedea, Țegle – Balla, Miholca, Costea – Chiș Toie
Luceafărul în repriza a doua: Began – Balea, Bactăr, Feher, Ban – C-tin. Roșu, Cuc, Codoban, A. Predescu – Arnăutu, M. Matei

Crișul Chișineu Criș: Mucha – Ciornei, Teședan, Pavel, Jude – Borșa, Turcuș, Jichici, Gâlcă – Al. Mihai, Modan. Au mai jucat: Pătroi – Marinescu, Lavrincsik, Lung, Asandului, Todincă, Chiș și Horga.

Sâmbătă, 4 februarie, Luceafărul Oradea va disputa următorul amical, pe terenul sintetic din Salonta, de la ora 12:00, cu Ripensia Timișoara.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 16:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă