Lovitură de la Cârjă! Farul a pierdut în ultimele minute amicalul cu Metalosport

Marius ANGHEL 10 Feb. 2016, 16:54 Pregătiri, amicale
Lovitură de la Cârjă!** Farul a pierdut în ultimele minute amicalul cu Metalosport

FC Farul a pierdut amicalul de astăzi după-amiază, scor 1-2, în fața echipei Metalosport Galați, a cincea clasată în Seria I a Ligii 3. Trupa pregătită de Constantin Gache a condus la pauză, însă în ultimele 12 minute a încasat două goluri și a trebuit să se recunoască învinsă. Aurelian Gohoreanu (78), Marian Cârjă (90 – penalti), respectiv Adrian Pătulea (36) au înscris în testul desfășurat pe terenul sintetic Dunărea 2.

Intrați foarte motivați pe teren, fotbaliștii gălățeni au jucat de la egal la egal cu Farul și doar o fază bine construită de oaspeți a făcut ca scorul la pauză să le fie favorabil. Pătulea, deschis în careul lui Vasiliu, a punctat cu latul în minutul 36.

La reluare, Farul a reușit să mențină avantajul minim până în ultimul sfert de oră, atunci când Gohoreanu (78) l-a învins pe portarul „marinarilor” și a restabilit egalitatea. Același jucător putea să-i aducă imediat pe gălățeni în avantaj, însă mingea i-a fost respinsă de goalkeeper, iar Mihu, din apropiere, a trimis la o palmă de țintă! A fost în cele din urmă 2-1 pentru Metalosport în urma unui penalty executat foarte bine de căpitanul Marian Cârjă.

Metalosport a jucat în formula: Vasiliu – Blănaru, Cârjă (cpt.), Gâță, Ilie – Munchiu, Adăscăliței – Cană, Istrate, Zaharia – Constantinescu. După pauză au mai fost utilizați: Vlasie, Stancu, Voicu, Lungu, Tudose, Iancu, Mihu, Gohoreanu și Butoi. Au lipsit astăzi din lot Bahnașu, Sevastian și Olteanu, care s-au antrenat separat, iar Ignat și Răgălie sunt accidentați.

Farul a început meciul astfel: I. Dinu – Milea, Fl. Popa, D. Bratu, Murgoci – Băjan, Ad. Ionescu, Vezan, Zugravu – C. Neagu, Pătulea. Au mai jucat: G. Pungă, Ad. Cristea, Airinei, Bakali, Vlăescu și Suciu, în timp ce S. Chițu, Tigoianu, Fl. Pătrașcu, Cristocea și Corcoveanu nu au putut evolua din cauza accidentărilor.

Metalosport va juca următorul amical sâmbătă, 13 februarie, pe terenul Dunărea 2, de la ora 11:00, cu Dacia Unirea Brăila. Tot sâmbătă, Farul va întâlni o altă echipă din Liga 3, Înainte Modelu.

Marius ANGHEL 10 Feb. 2016, 16:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă