Lorincz a adus prima victoria a Botoșaniului în Antalya

08 Feb. 2012, 21:05 Pregătiri, amicale

Elevii lui Costel Oracă au învins la limită, scor 1-0 (0-0) formația din a doua divizie rusă, FC Neftekhimik Nizhnekamsk. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în minutul 83 de Jozsef Lorincz după un corner executat de Valeriu Bordeanu. Scorul la finalul întâlinirii ar fi trebuit să fie 2 – 0, însă golul lui Matei din minutul 45 a fost anulat eronat pe motiv de offside.

„Din punct de vedere defensiv stăm bine, nu am avut decât o singură ezitare, însă adversarii ne-au ajutat, în sensul că au ratat din doi metri. Sunt bucuros că am obținut primul succes însă adevărul e că mai avem mult de muncă în plan ofensiv. Sunt convins că va veni și rândul mijlocașilor și a atacanților să înscrie”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani.

„Este un meci de pregătire și e bine că am marcat pentru că asta dă optimism. Suntem pe un drum bun. Avem și rezerve. Cine nu funcționează poate fi scos pe tușă și îi vine mintea la cap. Sunt trei care cântă bine la pian și pe lângă care putem construi echipa”, a declarat Valeriu Iftime, care a mai adăugat: „Eu unul sunt mulșumit, însă acesta nu înseamnă că am făcut un mare lucru. De aici încolo contează. Ne pregătim și vedem ce se va întâmpla mai departe. Ca și pregătire este OK. Am văzut determinare, am văzut că avem rezerve pentru orice post și acest lucru este un mare lucru”

Costel Oracă i- a trimis în teren un „11” pe: V. Curileac (60 A. Bordeanu) – D. Bălan (46 A. Patache), C. Dinu, A. Poverlovici (60 J. Lorincz), Fl. Acsinte – L. Matiș (60 D. Vintilă), G. Vașvari, D. Todoran (80 Stancoschi), C. Stanciu (46 V. Bordeanu) – B. Ghiceanu (60 Fl. Chișu), T. Homneac (46 M. Matei).

Sursa: fcbotosani.ro

08 Feb. 2012, 21:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă