Lisandru: „Vreau să devin om de bază la FC Argeș!”

05 Jul. 2012, 15:38 Pregătiri, amicale
Lisandru:** „Vreau să devin om de bază la FC Argeș!

Ca la începutul fiecărei perioade de pregătire și de această dată jucătorii echipei FC Argeș își fac planuri pentru viitoarea stagiune din Liga a II-a la fotbal. Unul dintre jucătorii ce au venit foarte montați din vacanță este Ștefan Lisandru. Acesta își dorește să joace mult mai mult pentru piteșteni, asta după ce în campionatul trecut nu a bifat foarte multe minute în tricoul piteștenilor:

– Cu ce gânduri la reunirea echipei?
– Am revenit cu o mare poftă de muncă. Îți spun sincer că a fost o vacanță cam lungă din punctul meu de vedere și abia așteptam să vină reunirea echipei pentru că îmi este dor să trec la treabă și să îmi ajut echipa.

– Ce îți propui de la viitorul sezon?
– Eu sper să ajung repede la un vârf de formă. Vreau să dovedesc tuturor că se pot baza pe serviciile mele și că sunt un jucător ce poate ajuta echipa în momentele dificile. Visul oricărui fotbalist este acela de a juca și de a fi tot timpul în mijlocul acțiunii, pe teren. Tocmai de aceea îmi doresc foarte mult să pot să devin titular la FC Argeș, vreau să devin un om de bază al echipei.

– Te poți impune în prima echipă?
– Eu sper să pot face acest lucru, pentru că sunt sigur pe calitățile mele, dar este nevoie de muncă. Trebuie să ne gândim doar la echipă, pentru că doar dacă tratezi serios un lucru, totul va fi foarte bine.

– Cum crezi că va fi acest campionat?
– Va fi un sezon foarte greu pentru că am tot urmărit ultimele informații și am observat că vor fi foarte multe schimbări în ceea ce privește alcătuirea seriei noastre. Am văzut că unele echipe se gândesc să fuzioneze, în timp ce altele vor să se retragă din campionat. Va fi o luptă foarte interesantă și la promovare pentru că sunt sigur că multe dintre echipele din primele poziții ale clasamentului vor trage tare să ajungă acolo.

– Se poate realiza promovarea?
– Eu sunt convins că putem face acest lucru. Nu există diferențe mari de valoare în Liga a II-a. Să nu uităm că nu vom mai avea de-a face cu echipe precum Poli Timișoara sau Gloria Bistrița, formații ce veneau din Liga I cu loturi foarte puternice și cu echipe foarte bine închegate. Avem și noi șansa noastră.

– Care vor fi rivalele pentru promovare?
– Cred că vom ajunge să ne luptăm cu FCM Târgu Mureș sau cu Sibiul, dar și echipe precum Chindia sau UTA Arad vor avea șansa lor să promoveze. Orice este posibil.

Sursa: FC Argeș

05 Jul. 2012, 15:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă