Liderul seriei I a terminat cantonamentul din Turcia cu un egal

Mihai Andries 16 Feb. 2015, 09:56 Pregătiri, amicale
Liderul seriei I a terminat** cantonamentul din Turcia cu un egal

FC Voluntari a revenit duminică în țară, cu o cursă a companiei Pegasus Airlines, așa cum anunță siteul oficial al clubului ilfovean. Echipa lui Ilie Poenaru și-a terminat cantonamentul din Antalya cu un ultim meci disputat vineri, în cadrul complexului Kamelya World Selin.

Voluntariul a întâlnit ocupanta locului 4 din al doilea eșalon al Bulgariei, FC Pirin Bansko. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0, însă nu a dus lipsă de ocazii de gol. Înaintea acestui amical, ilfovenii au mai disputat alte patru meciuri în Turcia, soldate cu două victorii și două eșecuri, golaveraj 3-4. Startul a fost mai greoi, 0-2 cu SønderjyskE și 1-2 cu Spartaki Tskhinvali, după care au urmat două victorii cu 1-0, contra celor de la SV Elversberg și a celor de la Merani Martvili.

În partida de vineri, Ilie Poenaru a inceput cu: Dr. Balauru – B. Vasile, Mitache, C. Achim, Fl. Maxim – S. Rădoi, D. Novac – C. Roșu, Ad. Bălan, Călințaru – Voduț. În repriza secundă a fost rulat tot lotul avut la dispoziție, cu excepția lui Todoran, T. Bălan, Poverlovici, Moga, Botaș și Cârstocea, toți cu mici probleme medicale.

În această iarnă, Voluntariul i-a adus pe Marius Matei de la Rapid CFR Suceava, Daniel Novac de la CSMS Iași, Alin Cârstocea și Dragoș Balauru, foști la Viitorul Constanța. Cârstocea a venit sub formă de împrumut, în timp ce Balauru fusese pus pe liber de echipa lui Gică Hagi. La capitolul plecări, ilfovenii au renunțat la serviciile a trei jucători, Tudorică, Andi Voicu și Vasile Mihai, toți împrumutați la Ștefănești, în timp ce portarul Vieru va evolua la satelitul echipei, în Liga 4 Ilfov.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 16 Feb. 2015, 09:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă