Lazea, aproape de Rapid: „Are mari șanse să rămână”

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 17:12 Pregătiri, amicale
Lazea, aproape de Rapid:**

UTA este pe cale să rămână fără unul dintre punctele fixe ale echipei în noul sezon. Florin Lazea s-a pregătit toată vara în Calea Aurel Vlaicu, era titular cert în viziunea antrenorului-jucător, George Neagu, însă arădeanul nu a mai apucat să-l cunoască și pe Eugen Trică. Fiindcă incertitudinea nu s-a risipit nici până la începutul acestei săptămâni, tânărul mijlocaș a acceptat să suțină probe la una dintre cele mai iubite echipe din România.

Lazea se află de luni în Giulești și, din câte se pare, a intrat în grațiile antrenorului Sandu Tăbîrcă. „Din câte știu eu, e dorit la Rapid, doar că domnul Grigore Sichitiu e plecat din țară până luni sau marți. Dacă se va înțelege cu conducerea clubului, Lazea are mari șanse să rămână la București. Până a plecat la Rapid, fotbalistul nu a avut nicio ofertă concretă de la UTA”, ne-a mărturisit Alexandru Meszar, managerul clubului Atletico, de care aparține „închizătorul” de 20 de ani.

La amicalul din familie disputat sâmbătă seara, în formația titulară pe postul de mijlocaș central a apărut Medina, unul dintre cei trei columbieni, care – însă – a dezamăgit la prima apariție.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 17:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă