Lăcătuș nu crede că Rapid ar fi favorită la promovare: „Se va vedea pe teren”

Lăcătuș nu crede că Rapid ar fi favorită la promovare:**

Antrenorul Marius Lăcătuș se declară optimist înaintea startului returului și pune lipsa victoriilor din amicale pe seama evoluțiilor fluctuante ale jucătorilor.

„Echipa a beneficiat în Antalya de cele mai bune condiții și sunt mulțumit de modul cum s-au antrenat jucătorii, de modul cum au răspuns la antrenamente. Poate ne doream alte rezultate în amicale, dar sperăm ca jucătorii la care vom apela în meciurile oficiale să aibă evoluții convingătoare, fără fluctuații, așa cum s-a întâmplat în meciurile de verificare. Am alternat momentele bune cu cele mai puțin bune, reprizele bune cu cele mai puțin bune, dar per total sunt mulțumit. Am adus jucători exact acolo unde aveam nevoie și sunt convins că cei veniți vor aduce un plus”, a spus Lăcătuș.

Tehnicianul nu crede că Rapid ar fi favorită la promovare: „Multă lume spune că Rapidul este favorită la promovare. S-a creat așa, o imagine, că ei ar fi favoriți. E adevărat, Rapid are o istorie foarte bogată, are suporteri, dar cine are prima șansă la promovare se va vedea pe teren”.

Până la reluarea campionatului, Iașiul va mai disputa un meci amical, sâmbătă, 22 februarie, în Republica Moldova, cu FC Tiraspol.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă