„La Poli voi da mai mult de 10 în retur”

25 Jan. 2012, 13:32 Pregătiri, amicale

Rover Cârstea s-a acomodat rapid cu noii săi colegi de la Timișoara. Atacantul adus de la FC Argeș se pregătește pentru o nouă jumătate de campionat plină de goluri, după ce în tur a punctat de 10 ori pentru gruparea din Trivale.

– Rover, te pregătești de o săptămână și jumătate cu Poli. Cum te-ai acomodat la echipă?
– Mă simt foarte bine, am găsit aici un grup foarte unit de jucători, care m-au primit foarte bine. Eu zic că m-am acomodat deja, vorbesc cu toată lumea și mă bucur că am ajuns la o echipă mare, cum e Poli Timișoara.

– Deși ați rămas la Timișoara, ați intrat totuși în cantonament. E la fel de greu ca și unul clasic, la munte?
– Ca în orice cantonament, e destul de greu. Trebuie să pregătim cât mai bine returul, astfel că e normal să fie o perioadă mai grea. Condițiile de pregătire sunt foarte bune. Ne și antrenăm aici, în balon, nu în frig, ceea ce e bine pentru noi.

– Ai avut câteva oferte și din Liga I, dar ai ajuns în cele din urmă la Timișoara. Ce te-a determinat să o alegi pe Poli?
– Am avut, într-adevăr, câteva oferte de Liga I, de la Vaslui și Pandurii. E mai bine pentru mine la Timișoara. Cunosc bine această ligă și pot promova cu Poli. Cred că e un pas înainte pentru mine.

– În tur, ai reușit 10 goluri pentru FC Argeș. Speri să-ți egalezi recordul în primăvară cu Poli?
– Dacă la FC Argeș, o echipă mai slab cotată, am reușit 10 goluri, atunci eu spun că la Poli voi da mai mult de 10 în retur.

– Cum te simți în Timișoara? Ai apucat să vizitezi orașul?
– Îmi place foarte mult orașul, are multe locuri frumoase, iar lumea de aici e foarte prietenoasă. N-am decât cuvinte de laudă despre Timișoara.

– Care e modelul tău ca atacant?

– Ronaldo, clar! Pentru mine, va rămâne întotdeauna cel mai bun fotbalist al lumii. A fost un jucător complet, nu cred că pot spune ceva ce nu-mi place la el. Avea dribling, viteză, detentă, forță, tot ce-ți trebuie în fotbal.

Sursa: Banat Sport

25 Jan. 2012, 13:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă