Jucătorii Metalului Reșița au ieșit din grevă. Se așteaptă veștile de la întâlnirea lui Rufă cu Frunzăverde

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 17:19 Pregătiri, amicale
Jucătorii Metalului Reșița au ieșit din grevă.** Se așteaptă veștile de la întâlnirea lui Rufă cu Frunzăverde

Fotbaliștii Metalului au tras un semnal de alarmă conducerii și finanțatorilor clubului cu privire la restanțele financiare, refuzând să iasă la antrenamentul programat pentru miercuri dimineață. Banii promiși nu le-au intrat nici astăzi în conturi, dar veștile venite dinspre București și Primăria Reșița sunt dintre cele mai bune.

Rosso-nerii și-au reluat antrenamentele sub comanda lui Daniel Oprița și a secunzilor Cristian Apostol și Vali Boșca după o singură zi în care au refuzat să dea cu piciorul în minge din cauza întârzierilor salariale. Patronul Rufă le-a comunicat unora dintre ei că situația se va rezolva în scurt timp și că ar fi păcat să nu urmeze programul de pregătire stabilit de Oprița. Jucătorii au fost mult mai interesați de rezultatul întâlnirii dintre Rufă și Sorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Întâlnirea urma să aibă loc joi, în București, dar a fost amânată pentru vineri. Rufă s-a întâlnit totuși cu cineva joi, pregătind practic terenul pentru vineri, când ar urma doar să se oficializeze oarecum implicarea administrației județene în susținerea financiară a echipei din Valea Domanului.

Atmosfera s-a mai detensionat la echipă și toți jucătorii au tras la antrenament uitând, practic, de buzunarele goale și ca urmare a informațiilor venite dinspre administrația locală. Primarul Stepanescu și-ar fi arătat disponibilitatea de a direcționa în avans, pe câteva luni, bugetul stabilit în Consiliul Local (n.r. – un miliard de lei vechi pe lună), astfel încât să deblocheze situația. Consiliul Județean ar urma, cel mai probabil, să direcționeze bani către Metalul Reșița abia din martie, când se aprobă bugetul instituției pe anul în curs. Posibilul transfer al lui Anițoiu ar mai aduce și el ceva bani, motiv pentru care ar fi păcat ca în Valea Domanului să se depună armele!

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 30 Jan. 2015, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă