Jucătorii lui Poli au ieșit storși de energie după testele medicale: „Ne vor ajuta în viitor”

Marius ANGHEL 12 Jan. 2013, 13:25 Pregătiri, amicale
Jucătorii lui Poli au ieșit storși de energie după testele medicale:**

Deși epuizați, jucătorii lui ACS Poli recunosc că testele speciale care le-au efectuat la Laboratorul de Testare la Efort și Analiză Biomecanică sunt deosebite. „Ne vor ajuta în viitor”, spun aceștia la unison.

Unul dintre tinerii echipei, „Bebe” Artean a efectuat testul sâmbătă dimineața. „A fost un test surprinzător, greu, dar benefic. Acum vedem și noi la ce capacități suntem și unde trebuie să ajungem. Cel mai greu este la bicicletă”, a spus acesta, mulțumit că are 78 de kilograme, greutatea recomandată pentru acest moment.

Lui Petre Goge nu i-a fost ușor pe bicicletă, acesta fiind la un moment dat, la propriu, amețit, din cauza efortului depus. „A fost un test greu, mai ales că vine după aproape o lună de vacanță. Nu am mai efectuat o astfel de testare în carieră, dar cu siguranță va fi benefic pentru fiecare dintre noi. Este important să vedem unde suntem și ce trebuie să facem să ne îmbunătățim capacitățile. Mi-a fost puțin rău pe bicicletă, dar mi-am revenit. Sperăm într-un cantonament bun, care să ne ajute în retur cât mai mult și mai ales să ne îndeplinim obiectivul, primul loc”, a spus Goge pentru Banat Sport.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 12 Jan. 2013, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă