Jucătorii lui FCM Bacău își continuă pregătirea în balon

02 Feb. 2012, 17:23 Pregătiri, amicale
Jucătorii lui FCM Bacău** își continuă pregătirea în balon

Pâna vineri, FCM Bacău va continua să-și desfășoare antrenamentele de dimineață indoor pentru a evita astfel temperaturile foarte scăzute. În ceea ce privește programul ședințelor de pregătire de după-amiază, acesta rămâne neschimbat, „galben-albaștrii” lucrând în sala de forță.

Sâmbătă, antrenorul FCM Bacău, Gheorghe Poenaru a fixat un singur antrenament, care va avea loc, după toate probabilitățile, în aer liber și va fi axat pe alergări. „Prognoza meteo anunță pentru sfârșitul săptămânii ninsoare și temperaturi ceva mai ridicate, astfel încât intenționăm să efectuăm antrenamentul de sâmbătă afară”, a declarat tehnicianul băcăuan.

Pentru FCM Bacău, această primă săptămână de cantonament se va încheia cu un nou joc de verificare. Duminică, de la ora 11.00, echipa fanion a Bacăului va întâlni, în deplasare, pe CSM Pașcani.

În primul meci-test al iernii, jucat vinerea trecută, băcăuanii s-au impus cu 3-0 la Onești, contra lui Dinamo II București, grație golurilor marcate de Curiliuc, Eudean și Doboș.

Sursa: Deșteptarea

02 Feb. 2012, 17:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă