Jucătorii lui ACS Poli au efectuat vizita medicală. Bărbuț și Trandu au fost cei mai harnici timișoreni

Jucătorii liderului Ligii a II-a au făcut azi vizita medicală la Policlinica Sportivă din Timișoara. Primii sosiți au fost componenții mai tineri ai lotului. Nu au lipsit nici noile nume, Doman, Melinte și Chipirliu fiind la rândul lor destul de matinali. La ACS Poli a revenit și atacantul brazilian Pedro Henrique, care ratase, alături de Keita, primele antrenamente ale anului.

Deși urmează să fie probabil împrumutați, Todorov și Balaure au efectuat clasica vizită medicală alături de restul elevilor lui Dan Alexa. Bocșan, Pap, Bărbuț sau Trandu s-au numărat și ei printre jucătorii care și-au pus ceasul să sune mai devreme. La vizita medicală a fost prezent și portarul italian Angelo Montenegro, semn că acesta ar putea face parte din lotul pentru primăvară.

Întâmpinați de același cadru la vechea policlinică, timișorenii au pedalat între pereți acoperiți cu postere cu „FC Timișoara”. Bicicleta nu-i mai sperie pe mulți dintre ei. „Nu am avut probleme. M-am pregătit în vacanță și cred că o să trec bine peste perioada de pregătire. E o perioadă care apare în fiecare an în viața unui sportiv. Acum e mai greu, dar ne va fi mai ușor în campionat dacă ne pregătim foarte bine. Ne așteaptă meciuri grele, toate echipele au o motivație în plus împotriva noastră, sper să nu ne pună probleme prea mari. Poate cu locurile 2-3 ne batem. Sperăm ca noile transferuri să ne ajute și la anul să fim în Liga I”, a declarat Cristi Bărbuț.

Vizita medicală a fost o formalitate și pentru Răzvan Trandu, mijlocașul știe pe de rost procedurile. „A fost ușoară, deja ne-am obișnuit, de atâta timp în sport, în fotbal, făcând asta o dată la jumătate de an… E bine că termini mai repede. E bine că am intrat în pâine, am avut o vacanță destul de lungă. Trebuie să muncim mai mult. Cred că toată lumea face față la antrenamente, depinde de domnul antrenor ce consideră el. Am văzut că avem trei colegi noi, Angelo a fost și anul trecut, le urez bun venit și să se adapteze cât mai bine la sistemul nostru de joc. Dorim să promovăm și să facem o figură frumoasă în Liga a II-a, să arătăm că merităm să promovăm în Liga I. Nu cred că va fi ușor, trebuie să fim motivați la fiecare joc. Reșița și Câmpina sunt principalele noastre contracandidate de când a început campionatul”, a precizat Trandu.

VEZI o GALERIE FOTO de la vizita medicală

ACS Poli urmează să-și prezinte la finele săptămânii noile achiziții. Plecarea în cantonamentul din Antalya e stabilită pentru 8 februarie iar primul amical va fi în 31 ianuarie, cu Șoimii Pâncota, la Timișoara.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9.ro)
Pe aceeași temă