Jucătorii Coronei au pornit în trombă spre Liga I

Mihai Andries 01 Feb. 2013, 19:16 Pregătiri, amicale

Echipierii formației Corona Brașov au început vineri dimineață antrenamentele la Cheile Grădiștei, locul unde sunt cantonați până în data de 8 februarie. Încă de la primul antrenament principalul Dan Bona împreună cu noul secund, Nicu Văduva, au pus accent pe latura fizică dar au alternat seriile de alergări cu reprize de jocuri cu mingea, mult gustate de jucătorii brașoveni.
 
Din lotul deplasat în primul cantonament face parte și portarul Mănăștur, un tânăr de 19 ani adus de la Interstar Sibiu care va trebuie să convingă staff-ul tehnic că merită să rămână în Liga 2.
 
„Avem condiții excelente pentru ce ne-am propus în acest cantonament. Acum arătăm ca o echipă adevărată după ce a sosit și sponsorul tehnic. Le-am explicat jucătorilor că trebuie să dea totul în acest prim cantonament ca să le fie mai ușor la meciuri și i-am văzut foarte concentrați încă de la prima ședință de pregătire. Cu noul staff am început o comunicare foarte bună care sper să ajute și mai mult echipa.” – Dan Bona – antrenor ASC Corona Brașov
 
Zilele următoare, băieții de la Corona vor avea câte 2 ședințe de pregătire în fiecare zi, iar luni dimineața președintele clubului Liviu Lupu va face o vizită echipei.

 

Sursa: Corona Brașov

Mihai Andries 01 Feb. 2013, 19:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă