Își cunosc adversarii

06 Jan. 2012, 10:56 Pregătiri, amicale
Își cunosc** adversarii

FC Caracal, Sportul Vișina Nouă sau CSM Râmnicu Vâlcea sunt echipe pe care cei de la Alro Slatina le vor întâlni în această pauză competițională. Elevii antrenorului Daniel Mogoșanu vor susține două jocuri amicale înaintea plecării în cantonamentul din Antalya.

16 ianuarie este data la care a fost programată reunirea lotului de jucători, pentru ca două zile mai târziu aluminiștii să meargă la Centrul de Medicină Sportivă Craiova în vederea efectuării vizitei medicale. Sfârșitul săptămânii va aduce formației slătinene prima partidă de verificare a iernii. Înaintea plecării în stagiul de pregătire de la Belek, fotbaliștii aflați sub comanda lui Mogoșanu vor disputa un nou amical.

„Pe 20 sau 21 ianuarie, vineri sau sâmbătă, nu e bătut în cuie, am vorbit de principiu cu FC Caracal să facem un joc. Rămâne să stabilim săptămâna următoare unde se joacă. La sfârșitul celei de-a doua săptămâni de pregătire, pe data de 28, vom juca pe stadionul Metalurgistul cu Sportul Vișina, la ora 11.00”, a precizat președintele executiv al celor de la Alro, Jane Nițulescu.

După ce în Antalya vor susține trei meciuri de verificare, la revenirea în țară slătinenii au perfectate alte patru amicale. Zilele de 18 și 22 februarie aduc celor de la Alro o dublă întâlnire cu CSM Râmnicu Vâlcea, prima în deplasare, a doua pe teren propriu. Pe 26 și 28 februarie formația locală va întâlni echipa de Liga a III-a FC Caracal. Oficialii clubului intenționează să stabilească și un al cincilea amical, în compania celor de la Sportul Vișina Nouă.

„Nu știm prognoza cum va fi, nu putem să facem în perioada asta deplasări lungi și jocuri. Divizia A începe, iar cu echipele apropiate din zonă de Liga a II-a vom juca la începutul campionatului și nu putem să contractăm jocuri”, a mai spus Nițulescu.

sursa: Olt TV

06 Jan. 2012, 10:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă