Ionel Ganea și-a ales stafful tehnic la Dunărea. Tatăl dinamovistului Marius Niculae e preparator fizic

Marius ANGHEL 08 Jul. 2015, 13:05 Pregătiri, amicale

Ionel Ganea a dat start încă de luni pregătirii la Dunărea Călărași. Gruparea nou-promovată s-a reunit în incinta complexului sportiv „Ion Comșa”, acolo unde în această perioadă se lucrează intens pentru îndeplinirea cerințelor ca stadionul să fie omologat pentru Liga a 2-a. Printre cele zece noutăți prezente la primul antrenament, cele mai sonore nume s-au numărat fundașul Eduard Nicola (32 de ani, ex Rapid) și mijlocașul Apostol Muzac (28 de ani, ex Juventus București).

Sub conducerea unui nou staff tehnic, jucătorii Dunării se vor pregăti pe plan local până pe 9 iulie, o zi mai târziu urmând a începe cantonamentul de 10 zile din comuna Ciuta, județul Buzău. Aici vor avea loc ședințele de pregătire fizică, minim două meciuri amicale, ședințe de forță și de recuperare, anunță site-ul oficial al echipei călărășene. Plecarea la Ciuta nu se va efectua înainte ca Ionel Ganea și stafful său să urmărească joi, în două meciuri școală, jucătorii pe care îi are în acest moment în lot și pe care se va baza în primul cantonament centralizat din această vară.

Kanda, printre absenții de la reunire

De la reunire au absentat Bodo Kanda (foto mic, în centru), învoit, Georgian Butoi, căruia i-a încetat transferul și a revenit la Farul Constanța, Marian Șerban și Silviu Matei, cărora le-au expirat contractele. Luni, la adunare au fost prezenți și Ionut Filip și Bogdan Antonache, însă aceștia au depus cereri pentru încetarea derulării contractelor începând cu 1 iulie. La capitolul plecări se discută și despre cedarea lui Nicușor Câinaru și Daniel Gheorghe la Unirea Slobozia, care se va înscrie în noul sezon al Ligii 3.

În privința noutăților din lot, pe lângă Nicola, Muzac și celorlalți jucători pe care Ganea nu a vrut încă să-i numească până nu se va convinge de valoarea lor și nu vor semna contracte, au mai fost promovați la prima echipă a Dunării juniorii A Mihuț Corneliu, Nicolae Laurențiu Adrian (ambii de 18 ani), dar și portarul Ștefan Păun (17 ani).

Fostul antrenor cu portarii de la „U” Cluj e în stafful lui Ganea

Altfel, noul staff tehnic al echipei va fi format din Ioan-Viorel Ganea (antrenor principal), Mirel Condei și Marius Păun (antrenori secunzi), Emil Szolomayer (antrenor cu portarii) și Constantin Niculae (foto jos), tatăl dinamovistului Marius Niculae (preparator fizic). Din staff nu va mai face parte fostul secund Cosmin Onofrei, care va antrena, împreună cu Marius Păun, juniorii A ai clubului călărășean.

Marius ANGHEL 08 Jul. 2015, 13:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă