Ineul a urcat cu 23 de fotbaliști la Moneasa

Mihai Andries 08 Jul. 2014, 12:35 Pregătiri, amicale
Ineul a urcat cu** 23 de fotbaliști la Moneasa

Noua echipă a Ineului a început perioada de acumulări fizice cu un prim antrenament la Moneasa. Zărăndanii s-au cazat la orele prânzului la hotel „Parc” și, după servirea mesei și odihnă, au răspuns pentru prima oară comenzilor trioului de tehnicieni Florin Rusu – Marius Ciubăncan – Cristian Sculici.

Aceștia se bazează pe 23 de fotbaliști, media de vârstă a lotului nedepășind 21 de ani chiar și după confirmarea faptului că Francescu își va continua aventura în Țara Zărandului. Experimentatul mijlocaș ofensiv a sosit în această seară în stațiunea montană, cu toate că și Național Sebiș a alergat după semnătura sa.

Restul lotului de fotbaliști îi cuprinde pe: Bak, Iacob, Belc (14 ani) – portari; Zdrențan (Atletico), Popovici, Ciobanu, Bobeiciuc, Tudoroiu, Bun, Talpaș, Morariu – fundași; Kocsis, Cotoc, Apostol, Hrezdac, Tomuț, Stănaia, Purece, Boldizar, Șulumberchian – mijlocași; Răduț, Mașniță – atacanți. „Probabil, lotul va mai fi completat cu 2-3 jucători în perioada rămasă până la reluarea campionatului, un fundaș central și cel puțin un fotbalist ofensiv. Ne axăm pe tineri, pe creșterea lor pentru fotbalul arădean”, a precizat Sculici.

Ineuanii au programate trei antrenamente pe zi la Moneasa, cantonamentul încheiindu-se sâmbătă cu un amical împotriva celor de la Șoimii Lipova

Sursa: SportArad

Mihai Andries 08 Jul. 2014, 12:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă