Încă trei juniori în atenția lui Alexa. Trandu și Keita au revenit, Bărbuț și Staicu au absentat

Încă trei juniori în atenția lui Alexa.** Trandu și Keita au revenit, Bărbuț și Staicu au absentat

Timișorenii au în continuare un lot numeros în pregătire. La al doilea antrenament al verii al lui ACS Poli, antrenorul Dan Alexa i-a avut sub comandă și pe Trandu și Keita, jucători care au lipsit la reunire, tot azi s-au prezentat la echipa mare încă trei juniori din propria pepinieră. La capitolul absențe au figurat numele lui Bărbuț și Staicu, primul e accidentat, iar cel din urmă va părăsi echipa.

Harald Fridrich, Cristian Podină și Andrei Mezin sunt puștii noi înregimentați de „Chirurg” la antrenamentele echipei mari. Toți cei trei au ieșit anul acesta campioni naționali la juniori C cu ACS Poli și fac parte constant din loturile naționale. Ei se alătură colegilor care se pregăteau deja cu echipa mare a alb-negrilor: Balaure, Dragomir, Rogoveanu și Buzdugan.

Staicu, în Polonia?

Tot la antrenamentul de azi s-au alăturat lotului bănățean mijlocașii Răzvan Trandu și Souleymane Keita, absenți motivat de la reunire. La echipă sunt așteptați să revină de asemenea Ahmetovic și Kneeshaw.

În schimb, au lipsit Cristian Bărbuț, care acuză dureri la inghinali, și Marius Staicu. Fostul golgheter al Reșiței discută rezilierea contractului cu ACS Poli. El ar putea ajunge tot la o echipă din B2 (Șoimii Pâncota sau FC Olt), dar are și o ofertă tentantă de a evolua în eșalonul secund polonez.

Timișorenii din eșalonul secund vor efectua mâine vizita medicală.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă