Înapoi în iarbă, cu gândul la Liga I! Coroian: „Obiectivul rămâne promovarea”

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 14:59 Pregătiri, amicale

Vacanța de iarnă s-a încheiat pentru jucătorii Gloriei Bistrița, care au reluat antrenamentele la stadion. În februarie este programat un stagiu de pregătire, probabil în țară. Directorul tehnic Cristian Coroian a declarat că, deși există restanțe financiare, obiectivul rămâne neschimbat, promovarea în prima ligă, și că în perioada următoare ar putea apărea modificări în lot.

Gloria a sunat adunarea. Marți 14 ianuarie, componenții lotului formației clasate pe locul 3 în Seria 2 a Ligii a II-a au efectuat prima ședință de pregătire din acest an, una de reacomodare la efort.

La reunire, directorul tehnic Cristian Coroian și antrenorul principal Sandu Negrean i-au avut la dispoziție pe Albuț, Oghinciuc, Uilean – portari, Țârcă, Budăcan, Berceanu, D. Matei, Fizeșan, Hlinca, Chibulcutean, Polgar, D. Sănmărtean, O. Bucur, R. Mărginean, Feher, Nalați, Mariș, M. Stancu, Roșu, M. Chițu, Bolbos, Jarda, Vălean, Colța, Părăvan, Tegle, Platon, C. Bucur, Curtuiuș, Antonache, Negruț, Brumă, Al. Pop (Sănătatea Cluj) – jucători de câmp.

„Ne vom pregăti la Bistrița încă trei săptămâni, după care vom pleca într-un cantonament în care să avem cât mai multe partide amicale, pentru a putea să ne antrenăm cum trebuie și să facem o echipă mult mai puternică față de prima parte a campionatului. Locul de cantonament încă nu a fost stabilit, era vorba inițial de un stagiu în Antalya, să vedem dacă mai mergem. Dacă nu, undeva în țară unde să fie mai multe echipe astfel încât să putem avea jocuri bune. Transferuri n-am reușit să facem încă, suntem în discuții cu câțiva jucători și să vedem dacă vom reuși să le materializăm sau nu. Obiectivul rămâne în continuare promovarea, sperăm să-l atingem. În ceea ce privește situația financiară, suntem cu câteva restanțe, dar sperăm să se revină la zero cât mai repede. În momentul de față acesta este lotul, s-ar putea să mai apară schimbări în următoarea perioadă”, a declarat Cristian Coroian.

VEZI mai multe POZE de la reunire

Sursa: Timp online

Marius ANGHEL 14 Jan. 2014, 14:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă