Înainte Modelu a bătut-o pe Dinamo o repriză

Mihai Andries 26 Feb. 2015, 07:54 Pregătiri, amicale
Înainte Modelu a bătut-o** pe Dinamo o repriză

Minutul 1 al meciului amical dintre Dinamo București și Înainte Modelu: Truță scapă singur cu Marc, dar șutează telefonat și portarul dinamovist prinde fără probleme. Minutul 2 al aceluiași joc, dinamoviștii au ajuns la poarta echipei lui Valeriu Petrescu și Kamil Bilinski a înscris pentru 1-0.

Modelenii nu s-au predat și, spre surprinderea asistenței, au ajuns la poarta adversă cu foarte mare ușurință. Rând pe rând, Tene, Șerban și Truță au ratat din situații incredibile șansa de a înscrie contra lui Dinamo. „Câinii” au realizat faptul că riscă să fie ridiculizați de o echipă din Liga 3 și s-au apucat serios de treabă, până la pauză reușind să ducă scorul la 7-0.

Înainte Modelu nu s-a temut de acest joc, a avut consistență, a pus probleme adversarului, însă compartimentul defensiv a fost depășit fără probleme în zona centrală, acolo unde Marius Nicodim a fost victimă sigură în fața lui Bilinski, cel care a reușit să marcheze de cinci ori. Mai trebuie menționat și faptul că portarul Leonida Dobre, adus cu surle și trâmbițe de la Unirea Slobozia, se face responsabil de primirea a trei goluri.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA DINAMO BUCUREȘTI – ÎNAINTE MODELU

În repriza a doua, tehnicianul călărășenilor a dat credit jucătorilor Under 21, iar jocul echipei sale a fost mai vioi. Modelu chiar a impresionat după pauză și a reușit să înscrie de două ori, prin Stavilă și Stanciu, în vreme ce Dinamo a punctat o singură dată.

Chiar dacă scorul final a fost unul sever, modelenii s-au prezentat onorabil unui adversar ce nu mai are nevoie de nici o prezentare. Între jocul lui Nițescu, Huzuneanu, Bolat, Stavilă sau Tene și cel al dinamoviștilor nu a fost mare diferență. Dinamo s-a impus cu 8-2, dar campioana județului Călărași a ieșit de pe teren cu fruntea sus, mândră că a câștigat repriza a doua.

DINAMO BUCUREȘTI – ÎNAINTE MODELU 8-2 (7-0) Bilinski 5, Elhamed, M. Cristescu, Rotariu / Stavilă, V. Stanciu

Dinamo: T. Marc – Fai, Ricardo Machado, Durimel, Filip – I. Șerban, Elhamed – Gavrilă, M. Cristescu, V. Lazăr – Bilinski. Au mai jucat: Farnolle – Boubacar, G. Grozav, D. Rotariu, C. Matei, N. Grigore, Bunoza, Nedelcearu, Serginho, Bărboianu.
Antrenor Mihai Teja

Înainte Modelu: L. Dobre (46 G. Bratu) – L. Mitrea, M. Nicodim (46 S. Matei), Topor, Nițescu – Calagi (55 Ed. Tănase), Huzuneanu, Bolat, Tene (46 Patrianca) – Truță (46 Stavilă), M. Șerban (46 V. Stanciu)
Antrenor: Valeriu Petrescu

Sursa: Sport Călărășean

Mihai Andries 26 Feb. 2015, 07:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă