În 6 zile, Poli dă piept cu moscoviții de la TSKA, Dinamo și Spartak

09 Feb. 2012, 11:03 Pregătiri, amicale
În 6 zile, Poli dă piept cu moscoviții** de la TSKA, Dinamo și Spartak

Poli va întâlni la Marbella cele mai puternice formații din Rusia! Joi, 9 februarie, de la ora 14,30, ora României, pe terenul central din Marbella va avea loc meciul pentru locurile 5-6 din „Marbella Cup Costa del Sol 2012” contra celor de la TSKA Moscova (locul 2 în prima ligă rusă, calificată în optimile de finală ale UEFA Champions League).

Rușii vor evolua peste două săptămâni în optimile de finală ale UEFA Champions League contra lui Real Madrid, astfel că jocul de joi este unul important pentru gruparea moscovită.

Pe 12 februarie, de la ora 18,00, ora României, pe arena din Chiclana, va avea loc jocul de verificare Poli Timișoara-Dinamo Moscova (loc 3 în întrecerea internă). Moscoviții au invitat-o pe Poli la acest „amical”, după ce antrenorul principal și directorul sportiv au urmărit-o la lucru pe echipa alb-violetă în turneul de la Marbella.

În fine, pe 15 februarie, la o oră ce va fi anunțată în timp util, Goga și compania vor întâlni ocupanta locul 4 din Rusia, Spartak Moscova.

Sursa: poli.tm.ro

09 Feb. 2012, 11:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă