Ilie Stan „scoate untul” din jucători în cantonamentul de la Poiana Brașov. „Dacă ai o condiție fizică bună nu poți da greș. O să vedeți asta la meciuri”

Marius ANGHEL 05 Jul. 2019, 17:06 Pregătiri, amicale

Aflați la Poiana Brașov încă de luni, jucătorii nou-promovatei SCM Gloria Buzău trag din greu în cantonamentul care ține până pe 11 iulie pentru a fi în formă maximă în campionatul în care au ca obiectiv o clasare între primele locuri.

Mic dejun, alergare 8 km, prânz, odihnă, forță, recuperare și cină. Acesta este programul zilnic, potrivit site-ului oficial al echipei buzoiene, stabilit de antrenorul Ilie Stan pentru această perioadă de pregătire de la munte.

Fostul mijlocaș al Stelei „scoate untul” din elevii săi și este convins că echipa va arăta așa cum vrea el la startul noului sezon al Ligii 2. „Sunt un antrenor care insistă pe pregătirea fizică. Dacă ai o condiție fizică bună, ajutat și de calitățile jucătorilor, nu poți da greș. O să vedeți asta la meciuri. Cât despre condițiile de aici, de la Poiana Brașov, de antrenament, de recuperare, masă, cazare, acestea sunt excelente”, a spus Ilie Stan, cel care, înainte de plecarea în cantonament, spunea că își mai dorește în lot cel puțin trei jucători: un fundaș central, un mijlocaș și un atacant.

Una dintre cerințe i s-a îndeplinit zilele trecute, așa cum Liga2.ProSport.ro a scris în exclusivitate. SCM Gloria l-a prezentat oficial, între timp, pe mijlocașul ofensiv Branislav Ă½upták. Slovacul de 28 de ani, ultima dată la ViOn Zlate Moravce, în prima ligă din țara sa natală, a semnat cu formația buzoiană un contract pe un sezon, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Sâmbătă, SCM Gloria are programat un meci școală cu juniorii de la ACS Kids Tâmpa Brașov, iar joi, 11 iulie, la finalul cantonamentului, va juca un amical cu AFC Hărman.

Foto: SCM Gloria Buzău

Marius ANGHEL 05 Jul. 2019, 17:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă