Ieșenii au plecat în cantonament la Cheile Grădiștei

Mihai Andries 19 Jan. 2014, 15:13 Pregătiri, amicale
Ieșenii au plecat** în cantonament la Cheile Grădiștei

După o săptămână de reacomodare la efort în Copou, divizionara secundă CSMS Iași a plecat astăzi în primul stagiu centralizat de pregătire al iernii, la Cheile Grădiștei. Antrenorul Marius Lăcătuș a deplasat la munte un lot de 26 de jucători, dar în perioada următoare ar mai putea apărea noutăți. Ieșenii vor sta în stațiunea din județul Brașov două săptămâni, timp în care se va pune accentul pe pregătirea fizică.

Din lot fac parte și cei doi jucători străini veniți în această iarnă în probe, albanezul Hoxha și croatul Radina. În schimb, au fost lăsați acasă fundașii Radu Miron și Firoiu, care deși sunt sub contract cu clubul nu mai fac parte din vederile antrenorului.

Avrămia și Herghelegiu au făcut deplasarea

„Antrenorul îi va testa pe Hoxha și pe Radina în cantonamentul de la Cheile Grădiștei, iar dacă va decide că are nevoie de serviciile lor vom demara negocierile cu ei și cu impresarii lor. Cu cluburile la care au evoluat ultima dată nu sunt probleme, rămâne să vedem ce pretenții financiare au jucătorii și să ne înțelegem cu agenții lor. Firou și Radu Miron au rămas acasă, în zilele următoare urmează să luăm o decizie în privința lor”, a precizat președintele executiv Florin Prunea.

În autocar au urcat și internaționalii de tineret Avrămia și Herghelegiu, care din vară vor fi jucătorii echipei CSU Craiova. „Cei doi sunt sub contract cu noi și au făcut deplasarea în cantonament. Nu am primit nicio ofertă de la Craiova referitor la un posibil transfer al celor doi încă din această iarnă”, a mai spus președintele Prunea.

În ceea ce-l privește pe Liviu Mihai, jucătorul ar putea face joncțiunea cu lotul ieșean în cursul zilei de luni, dacă oficialii din Copou se vor înțelege cu conducerea Unirii Slobozia. „Cu Liviu Mihai ne-am înțeles, am ajuns la un acord cu el. Luni voi avea o nouă discuție cu conducerea clubului din Slobozia și sper să parafăm actele. Dacă semnăm documentele, și sunt șanse mari să se întâmple acest lucru, Liviu Mihai va ajunge și el în cantonament”, a explicat Prunea.

Lotul de 26 de jucători deplasat la Cheile Grădiștei:

Portari: Caparco, Dani, Bălan

Fundași: Vișa, Crețu, Avrămia, Bosoi, Moisii, Cioranu, Vladu, Radina, Călugăru.

Mijlocași: Bădic, Novac, Onofraș, Olah, Chelaru, Țigănașu, Dedu, Nuțescu, Mihalache, Hoxha.

Atacanți: Pălimaru, Herghelegiu, Crengăniș, Dobre.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

 

Mihai Andries 19 Jan. 2014, 15:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă