I-a umplut poarta de goluri! CFR Cluj i-a arătat Luceafărului Oradea diferența dintre primele două ligi

Marius ANGHEL 04 Mar. 2018, 09:38 Pregătiri, amicale

Fără meciuri oficiale în acest weekend, după ce etapele din primele trei ligi au fost amânate din cauza condițiilor meteo nefavorabile fotbalului, CFR Cluj și Luceafărul Oradea și-au stabilit un amical sâmbătă, pe stadionul „dr. Constantin Rădulescu”. Desfășurat pe durata a două reprize a câte 60 de minute, testul dintre liderul Ligii 1 și ocupanta locul 13 din Liga 3 s-a încheiat rău pentru aceasta din urmă. Clujenii s-au impus cu 9-0, două dintre goluri fiind marcate din lovituri de pedeapsă.

Dan Petrescu și Cristian Dulca, cei doi antrenori ai echipelor adversare sâmbătă, au utilizat din start formule de joc apropiate meciurilor oficiale. Superioară la toate capitolele, CFR a marcat de nu mai puțin de nouă ori, reușitele fiind semnate de Emmanuel Culio (penalty), Valentin Costache, Alexandru Păun, Sebastian Mailat (penalty), Alexandru Ioniță, Andrei Mureșan, Laurențiu Rus și Ibrahima Balde, acesta din urmă reșind o „dublă”.

Încă din start, Dulca a mizat pe un prim „11” apropiat celui pe care și-l dorește în meciurile din campionat, iar pe parcursul jocului a introdus toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, inclusiv cele 12 achiziții realizate în această iarnă: portarul Marko Jovanovski și jucătorii de câmp Cristian Oroșs, Alexandru Neacșa, Vasile Pop, Calvin Valies, Marius Obekop, Alin Bărâcă, Cătălin Toriște, Darius Lukacs, Denis Băban, Andrei Ludușan și Paul Chiorean.

Pentru CFR Cluj urmează primul meci din play-off, pe 9 martie, pe teren propriu, cu CSM Poli Iași, în timp ce Luceafărul Oradea o va întâlni pe 10 martie pe FC Argeș, la Sânmartin.

CFR CLUJ – LUCEAFĂ‚RUL ORADEA 9-0
Culio (penalty), V. Costache, Al. Păun, Mailat (penalty), Al. Ioniță, A. Mureșan, L. Rus, Balde (o dublă)

Vîtcă – Cr. Manea, Vinicius, Gilvan, Camora (cpt.) – Hoban, Culio – V. Costache, Cip. Deac, Al. Păun – Omrani
Au mai jucat: Djokovic, Bordeianu, Luchin, Al. Ioniță. Mailat, A. Mureșan, Balde, L. Rus, Peteleu, A. Vlad, M. Coman. A. Rus
Antrenor: Dan Petrescu

Gudea (Goia 40) – Balea, Oroș, Tînc, Ban – Feher, Țegle – Al. Neacșa, Vas. Pop, Codoban – Vl. Rusu.
Din minutul 60: Goia (Jovanovski 80) – Valies, Mutu, Bărâcă, Trif – Bruno Rocha, Băban, D. Lukacs, Al. Dulca – Obekop, Antohi
Au mai jucat: C-tin. Roșu, Toriște, Cuc, Chiorean
Antrenor: Cristian Dulca

Foto: CFR Cluj

Marius ANGHEL 04 Mar. 2018, 09:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă