Hunedoara e gata de start!

12 Mar. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale

Cu o săptămână înainte de reluarea campionatului și implicit a importantului joc cu liderul din C5, ACS Recaș, sâmbătă, FC Hunedoara și-a făcut curaj cu conjudețeana CS Vulcan ocupanta primului loc în campionatul Ligii a IV-a.

Partida disputată pe stadionul „Michael Klein” a fost la discreția trupei pregătite de Aurel Șunda și Remus Steop care s-a impus la scor, 5-0!, la pauză 1-0.

Gol după gol

Tabela a fost mișcată prima dată de Dimcea. Înainte de a intra în plasă mingea șutată de mijlocașul hunedorean de la 20 de metrii a lovit stâlpul din stânga porții apărate de Mârșava (40). Scorul a fost majorat imediat după pauză de atacantul Bogdan Steop (fiul secundului lui FC Hunedoara, Remus Steop n.r.) – șut în diagonală, din careu, în colțul lung.

Robert Cristian a făcut 3-0 după ce a transformat cu siguranță un penalty scos de juniorul Răzvan Muntean faultat clar în suprafața de pedeapsă a oaspeților (50). Intrat după pauză Ovidiu Istinie și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut din careu în colțul scurt, scor 4-0 (58). Tabela a fost închisă de Trășcan care din centrul careului, cu capul, a trimis în poartă mingea centrată de Istinie. Scor final 5-0!

În acest joc tehnicianul Aurel Șunda nu i-a putut utiliza pe Marcu, Marcel Șandor și Ionuț Radu, accidentați sau răciți.

În precedentele jocuri amicale FC Hunedoara a obținut următoarele rezultate: scor 0-1 cu Nova Becicherecu Mic (C5), 3-1 cu Europa Alba Iulia (Liga a IV-a Alba), scor 2-2 cu Național Sebiș (C5), scor 0-0 cu Unirea Alba Iulia (B2), 2-0 cu CSO Cugir (Liga a IV-a Alba) și 5-2 cu CSM Râmnicu Vâlcea (B2).

Cu ACS Recaș sâmbătă

Deși runda a XVI-a, prima a returului, din Ligai a III-a, Seria a V-a este programată să se dispute vineri 16 martie FC Hunedoara va juca primul meci oficial în 2012 o zi mai târziu. Partida ACS Recaș – FC Hunedoara este programată pentru sâmbătă 17 martie cu începere de la ora 15:00 pe terenul „Atletic”. „La fel ca și noi și ACS Recaș este una dintre echipele care au solicitat Federației să îi programeze meciurile de pe teren propiu sâmbăta”, a asigurat organizatorul de competiții al FC Hunedoara, Ionel Danciar.

În tur FC Hunedoara (locul 4 cu 31 puncte) și ACS Recaș (locul 1 cu 31 puncte) au remizat, scor 1-1.

FC Hunedoara 5 (1)
A. Ilie – R. Cristian, Bier, Mușuroaia, Vodiță – J. Vajda, R. Muntean, Dimcea, P. Păcurar – Jitaru, B. Steop.
Au mai jucat: Simeni – Trășcan, Cuciula, B. Roiu, P. Bobouțanu, Cloșcă, Ambruș, L. Todea, Grigore, Istinie.
Antrenor: Aurel Șunda.

CS Vulcan 0 (0)
Mîrșavă – Ad. Roșianu, Stângă, Pavel, Răboj – Culiță, Buzzi, Maier, I. Roșianu – Miculescu, Pecsar.
Antrenor: Marius Szoradi.

Au marcat: Dimcea (40), B. Steop (48), R. Cristian (50-pen;) Istinie (58), Trășcan (64).

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

12 Mar. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă