Herghelegiu, remarcatul lui Ionuț Popa în amicale

15 Feb. 2012, 11:15 Pregătiri, amicale
Herghelegiu,** remarcatul lui Ionuț Popa în amicale

După ce tot turul campionatului s-a plâns de ineficiența atacanților din lot, CSMS având unul dintre cele mai slabe atacuri din seria I a Ligii a II-a, antrenorul Ionuț Popa a găsit în această iarnă, se pare, golgeterul pe care-l căuta. Marcator în fiecare dintre cele trei meciuri amicale pe care CSMS Iași le-a disputat în ultimele zile, atacantul Andrei Herghelegiu a fost lăudat de antrenorul Ionuț Popa după meciul cu CSM Pașcani, tehnicianul apreciind pofta de gol a tânărului vârf ieșean.

Herghelegiu a marcat unicul gol al meciului cu FCM Bacău (scor 1-0), a recidivat în amicalul cu Rapid CFR Suceava (5-0), iar în partida cu CSM Pașcani a reușit un hat-trick, deși a fost rezervă.

„Herghelegiu este în formă, a dat cinci goluri în primele trei meciuri și nu pot să nu remarc acest aspect. Este cel mai în formă atacant în acest moment și sper s-o țină tot așa și în campionat. Dintre nou-veniți, i-aș remarca pe sârbii Petrovic și Brajkovic, care au jucat mai bine de la meci la meci”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Avrămia va sta cu piciorul în gips

Tehnicianul a precizat că fundașul Adrian Avrămia va sta două săptămâni cu piciorul imobilizat într-un aparat gipsat.
„Avrămia a fost consultat de medicul echipei naționale, Pompiliu Popescu și urmează să stea două săptămâni cu un aparat gipsat la picior. El oricum a ratat pregătirea, dar sper ca după această perioadă să se refacă”, a spus Popică.

„Am jucat ca pe patinoar”

Deși elevii săi au câștigat toate cele trei meciuri amicale din acest an, Ionuț Popa este deranjat de faptul că echipa nu poate juca pe un teren bun. Popa susține că pe un teren înghețat, așa cum a fost cel sintetic pe care s-a disputat toate aceste amicale, este greu să-și formeze o părere despre adevăratul potențial al echipei.

„Pe un astfel de teren înghețat, este foarte greu să-ți dai seama de potențialul real al echipei. Terenul a fost ca un patinoar, era greu ca jucătorii să-și țină echilibrul. În aceste condiții, totul ține de hazard. Condițiile meteo ne dă programul peste cap, dar e bine totuși că avem unde să jucăm. Chiar dacă este înghețat, terenul este degajat de zăpadă”, a spus Popa.

Următorul amical al ieșenilor este programat joi, la ora 14.00, pe terenul sintetic din Copou, cu Laminorul Roman. „Copoul a devenit Antalya românească. Toate echipele vin să joace pe terenul nostru sintetic”, s-a amuzat Ionuț Popa.

Articol scris de Narcis Pohoață

15 Feb. 2012, 11:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă