Hagi revine la Călărași după 5 ani! Dunărea joacă miercuri amicalul verii, cu FC Viitorul

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 15:14 Pregătiri, amicale
Hagi revine la Călărași după 5 ani!** Dunărea joacă miercuri amicalul verii, cu FC Viitorul
  • Miercuri, pe stadionul din Călărași se va juca amicalul verii pentru Dunărea. De la ora 18:00, nou-promovata în Liga 2 va da piept cu trupa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul.


Viitorul Constanța, echipă patronată și antrenată de Gheorghe Hagi vine miercuri, 5 august, la Călărași pentru a disputa un joc amical în compania trupei pregătită de Ionel Ganea, Dunărea Călărași. Cel mai important moment al zilei va fi, pentru suporterii călărășeni, reîntâlnirea după cinci ani cu Gheorghe Hagi. Ultima dată când „Regele” a dat autografe la Călărași a fost pe 11 mai 2010, atunci când ambele formații, Dunărea și FC Viitorul, s-au întâlnit într-un meci oficial din Liga a 3-a.

Gruparea constănțeană care în această vară a revenit la Ovidiu a promovat atunci în Liga a 2-a și a câștigat în fața Dunării antrenate la acea vreme de Valeriu Petrescu cu scorul de 4-1.

Hagi a mai fost la Călărași în luna februarie a anului 2010 (foto), atunci când Academia sa a participat la „Cupa Mauro” la fotbal, copii și juniori.

Până acum, Dunărea Călărași a obținut următoarele rezultate în meciurile amicale: 12-0 cu Unirea Dragalina, 3-0 cu Delta Dobrogea Tulcea, 5-1 cu CSM Oltenița și 1-1 cu FC Clinceni.

Articol scris de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă