Gugulanii, primii care au sunat adunarea. Jucătorii noi n-au fost prezentați publicului. Artimon: „Până luni nu discutăm despre vreun nume”

Miercuri, 7 ianuarie, pentru lotul echipei FC Caransebeș a sunat adunarea, la Stadionul Municipal din Parcul Teiuș fiind prezenți cea mai mare parte a jucătorilor cu care conducerea clubului gugulan dorește să abordeze restul de campionat, dar și mulți tineri veniți în probe.

Sub comanda celor doi antrenori, Alin Artimon și Alin Paleacu, a avut loc o scurtă ședință, după care fotbaliștii au făcut un antrenament ușor, urmând ca pregătirea fizică să se intensifice în zilele următoare.

„În momentul de față, noile achiziții se împart în două. E vorba despre o serie de jucători tineri, 12 la număr, pe care dorim să-i vedem, despre care avem anumite informații și care sunt într-o perioadă de probă. Până duminică (11 ianuarie – n.r.) vor sosi și cei cu care am încheiat înțelegeri verbale, care sper să se și materializeze cât mai repede. Decizia conducerii clubului este ca până luni să nu discutăm despre vreun nume. Sper ca până atunci, în 12 ianuarie, lotul să fie aproape de forma finală. Ce pot să spun în plus este că e vorba de o serie de șapte jucători, după socoteala mea, dintre care mulți au evoluat în Liga I, și sper că ei să ne aducă un plus de valoare și de puncte, în special”, a spus „principalul” caransebeșean Alin Artimon.

Din „vechea gardă”, la echipă au rămas portarul Coca și jucătorii de câmp Goșa, Manea, Barbu, Bușu, Artean, Precup, Suru, Săulescu, Poiană, Lupu și Negoescu.

Artean, subiect închis pentru Artimon

Solicitat să comenteze zvonurile conform cărora Artean este dorit insistent de Dan Alexa la ACS Politehnica Timișoara, Artimon a răspuns scurt: „Sper că Artean a petrecut bine de Sărbători. Este jucătorul nostru până în vară. Pentru mine subiectul este închis!”.

În ceea ce privește programul, până în data de 12 ianuarie va fi o perioadă de readaptare la efort, între 15 și 25 echipa va efectua un cantonament pe plan local, după care, între 1 și 12 februarie, este prevăzut un cantonament în Antalya.

Atât înainte, cât și după revenirea din Turcia, staff-ul tehnic caransebeșean a planificat un număr de cinci meciuri amicale. „Sper să efectuăm acest cantonament în Antalya, unde vrem să jucăm cinci sau șase meciuri. Este foarte important pentru noi, ținând cont de terenuri și de ce adversari vom găsi aici, fiindcă este vorba despre o echipă aproape nouă pe care o formăm și dorim să-i oferim jocuri tari, o competiție puternică înainte de începerea returului de campionat”, a mai spus Alin Artimon.

Articol și foto de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă