„Grădinița” prinde contur la Poli II

16 Jan. 2012, 20:23 Pregătiri, amicale

Formația a doua a Timișoarei, ce evoluează în seria a V-a a Ligii a III-a, și-a reluat pregătirea astăzi cu o serie de nume noi promovate de la juniori.

Peste 20 de jucători tineri și foarte tineri au răspuns prezent la semnalul antrenorului Adrian Stoicov: Ostafie, Gârlea, Trițoiu (portari), Belu-Iordache, Iovan, Bocșan, Damian, Todorov, M. Stancu, Artean, Constantinescu, Opriș, Szalkai, Silaghi-Perju, Lupancu, Vântură, Vucea, Boștina, Pleșcan, Radosav, Velici și Mucsi (jucători de câmp). Astfel, pe lângă juniorii de la generația 1993-’94 (Opriș, Radosav, Vântură sau Lupancu), la echipă a fost rechemat și Ionuț Vucea, împrumutat la Recaș. Media echipei este în acest moment sub 19 ani dar e de așteptat să crească în timpul campionatului odată cu jucătorii trimiși de la prima echipă.

Programul „violeților mici”, clasați pe locul 9 în C5, e deja bătut în cuie. Aceștia vor efectua un cantonament centralizat la Timișoara și vor disputa mai multe amicale după următorul program: CFR Timișoara (7 februarie), Mama Mia Becicherecu Mic (10 februarie), ACS Recaș (18 februarie), „Marcel Băban” Jimbolia (21 februarie) și FC Chișoda (24 februarie).

Articol scris de Cornel BIHOLARI

16 Jan. 2012, 20:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă