Gloria trebuie să plece în Antalya, dar nu are bani!

30 Jan. 2012, 15:41 Pregătiri, amicale
Gloria trebuie să plece în Antalya,** dar nu are bani!

Antrenorul Nicolae Manea e din ce în ce mai deznădăjduit. Nu știe încă ce program să le facă jucătorilor începând de joi. După multe antrenamente printre troiene la Bistrița, Gloria și-a programat un cantonament în Antalya, începând din 2 februarie. Însă nici până astăzi, conducătorii clubului nu au găsit bani pentru acest stagiu de pregătire.

„Dacă astăzi și mâine nu se găsesc variante, nu știu ce o să se întâmple. Fiindcă nu mai pot ține jucătorii în zăpada de aici. Până acum doar vorbărie multă, nimic concret „, a declarat Manea.

Cu toate astea, directorul sportiv Vasile Moga are deja un program de meciuri amicale, în varianta cantonamentului. În 3 și 5 februarie, Gloria ar avea meciuri cu două echipe fără nume, din ligi inferioare, apoi în 7 are un meci cu MKS Cracovia, echipă aflată pe penultimul loc în prima ligă poloneză. În 9 februarie, bistrițenii ar putea juca împotriva echipei lui Horoba, Gaz Metan Mediaș iar în 11 cu FC Nistru Otaci, din Moldova. Mai sunt două poziții, în 12 și 14 februarie, care nu sunt încă bătute în cuie, dar care ar putea umple calendarul Gloriei pentru acest cantonament.

Sursa: Sportul Bistrițean

30 Jan. 2012, 15:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă