Gloria nu are bani pentru cantonamentul din Antalya! „Ne străduim să facem rost”

23 Jan. 2012, 14:27 Pregătiri, amicale
Gloria nu are bani pentru cantonamentul din Antalya!**

Conducătorii Gloriei au stabilit un program de pregătire de două săptămâni în Antalya, însă nu au găsit, deocamdată, toți banii pentru acest cantonament.

Stagiul de pregătire la Hotelul Adorra, locul devenit deja tradițional pentru antrenamentele de iarnă ale Gloriei, ar trebui să înceapă în 2 februarie, adică săptămâna viitoare, și să dureze până în 15 februarie. Însă, Jean Pădureanu spune că nu e sigur dacă așa o să se și întâmple lucrurile, fiindcă nu a găsit încă banii necesari pentru avansul cerut de turci. Nu a vrut să dezvăluie suma de care clubul are nevoie pentru acest cantonament, dar se pare că aceasta ar fi în jur de 20.000 de euro.

„Ne străduim să facem rost de bani, să aducem jucători în probe, să găsim variante de transferuri pentru cei pe care vrem să-i dăm. Însă, din păcate, încă nu am definitivat nimic”, a declarat președintele Gloriei.

A căzut cantonamentul la Romuli

Șefii Gloriei s-au gândit și la un cantonament înaintea celui din Antalya, programat inițial pentru acesată săptămână. Acesta ar fi trebuit să se desfășoare la o pensiune de lângă Romuli, cu antrenamente pe terenul pe care joacă echipa a doua în Divizia C. S-a hotărât însă ca acest cantonament să aibă loc la stadion, unde echipa ar avea condiții mai bune.

Sursa: Sportul Bistrițean

23 Jan. 2012, 14:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă