Gloria n-a găsit finanțare și nu mai pleacă în Antalya. Viorel Ion: „Stăm acasă, ne rugăm să nu ningă sau să nu plouă”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 13:52 Pregătiri, amicale
Gloria n-a găsit finanțare și nu mai pleacă în Antalya.** Viorel Ion:

Conducătorii echipei Gloria Buzău nu au reușit să facă rost de finanțare pentru a susține al doilea cantonament din această iarnă în Antalya, astfel că s-a renunțat la acest gând. Astfel, gruparea de pe locul 4 din Seria I a Ligii 2 va continua să se pregătească pe plan local.

„Păcat, ne-am fi dorit foarte mult să ajungem în Turcia, pentru condițiile de acolo. Am spus, terenuri de antrenament, adversari de calitate în jocuri de verificare, numai avantaje. Așa, stăm acasă, ne rugăm să nu ningă sau să nu plouă și ne antrenăm pe sintetic sau la balon”, a spus, pentru Șansa buzoiană, antrenorul Gloriei, Viorel Ion, completat de președintele Dan Tulpan: „Nu am reușit să facem rost de bani, cantonamentul în Turcia a picat. Păcat, pentru că echipa ar fi avut numai de câștigat”.

Sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul sintetic din Crâng, Gloria va juca în cel de-al patru amical din această iarnă cu echipa din Liga 3 Înainte Modelu. Până acum, buzoienii au întregistrat două victorii și un eșec: 1-2 cu CS Ștefănești, 2-0 cu Olimpia Râmnicu Sărat și 8-2 cu o selecționată Pogoanele – Căldărăști.

În următoarea perioadă, echipa lui Viorel Ion are în vedere o dublă amicală cu Fortuna Poiana Câmpina și un test în deplasare cu CS Mioveni.

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 13:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă