Gloria, învingătoare în amicalul cu CSM Focșani

Publicat: 29 Feb. 2012, 21:37 Actualizat: 29 Feb. 2012, 21:39 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a bifat astăzi cea de a doua victorie în meciurile amicale disputate în această perioadă de pregătire. La finalul partidei cu CSM Focșani, găzduită de stadionul ,,Cornel Negoescu” din Buzău, echipa antrenată de Mihai Ciobanu s-a impus la limită, scor 2-1.

Gazdele au terminat prima repriză în avantaj după ce Martinescu (35) a fructificat din apropiere, ca la antrenament, pasa de pe partea dreaptă a lui Iordache. Deși buzoienii au irosit apoi mai multe ocazii, printre acestea numărându-se și o bară, cei care au marcat au fost oaspeții. În urma unei lovituri libere executate de Mîndrescu mingea a ajuns la Crăciun (75) care a reluat cu capul în poartă, restabilind astfel egalitatea. Peste câteva minute Martinescu (83) și-a trecut în cont ,,dubla”, finalizând cu un șut din interiorul careului centrarea lui Alexandru, iar Gloria Buzău a obținut al doilea succes în cele patru jocuri de verificare disputate în pauza competițională.

Antrenorul formației din Crîng a utilizat în acest meci următorii jucători: Sârbu – Cucu, Murdărea, Berceanu, Olteanu, Ursu, Jercălău, Horovei, Corcoveanu, Martinescu, Iordache. Au mai intrat: Zdrîncă, Stroe, Nițor, Alexandru, Luiceanu, Tudor, Andrițoiu.

Vineri,Gloria Buzău își va continua seria amicalelor, urmând să joace tot acasă, de această dată cu Chimia Brazi, confruntare programată la ora 11.00.

Articol și foto de Adi SOARE

Publicat: 29 Feb. 2012, 21:37 Actualizat: 29 Feb. 2012, 21:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă