Gloria Bistrița, cantonament la Snagov în 3-15 februarie

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 07:30 Pregătiri, amicale
Gloria Bistrița,** cantonament la Snagov în 3-15 februarie

Dacă inițial s-a dorit și încercat efectuarea unui stagiu de pregătire la malul Mării Mediterane, în Antalya, în cele din urmă Gloria rămâne în România și se va pregăti la Snagov, în perioada 3-15 februarie.

Programul include cinci partide amicale. Gloria a perfectat deja două dintre acestea: în data de 4 februarie va întâlni echipa CS Ștefănești (Liga a III-a), iar în 6 februarie va juca cu Unirea Slobozia (Liga a II-a).

Până atunci, Gloria intră luni în cantonament la Stadionul „Jean Pădureanu”, unde va disputa trei meciuri de verificare: în 25 ianuarie cu FC Municipal Baia Mare, pe 30 ianuarie cu Unirea Jucu și în 1 februarie cu Arieșul Turda (toate Liga a III-a).

Antrenorul principal Sandu Negrean a anunțat că jucătorii Mădălin Stancu și Andrei Berceanu și-au reziliat contractele cu Gloria, informează cfgloria.ro.

Obiectivul formației bistrițene, aflată pe locul 3 în Seria 2 a Ligii a II-a, este revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Liga a II-a reîncepe în 1 martie cu runda a 15-a, atunci când Gloria va juca în deplasare cu FC Bihor Oradea.

Sursa: Timp Online

Mihai Andries 17 Jan. 2014, 07:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă