Gloria, 2-2 cu Corona!

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 11:30 Pregătiri, amicale
Gloria,** 2-2 cu Corona!

 Gloria a jucat ultimul joc pe care l-a avut programat în cadrul stagiului de pregătire de la Brașov. Adversara bistrițenilor a fost ehipa de prima ligă Corona Brașov, echipă pregătită de Nae Manea și Sebi Moga, cei doi fiind antrenorii Gloriei în ultima ediție de campionat.

 Bistrițenii au făcut joc bun, terminat și de această dată tot la egalitate, 2-2. Brașovenii au deschis scorul în minutul 10, după care Bucur a adus egalarea pentru bistrițeni, scor cu care s-a încheiat prima repriză. După pauză la numai două minute după ce a fost introdus în teren, Mariș a înscris aducându-i pe bistrițeni în avantaj doar pentru cinci minute, în minutul 67 brașovenii stabilind scorul final: Corona Brașov – Gloria Bistrița 2-2.

Gloria se va întoarce mâine după masă acasă iar sâmbăta viitoare, 31 august, va disputa un nou joc de pregătire, pe terenul din cadrul complexului Jean Pădureanu în compania celor de la Gaz Metan Mediaș.

Lotul folosit în jocul cu Corona: Oghinciuc, Echim(Budăcan 46), Fizeșan, Berceanu, Sânmărtean, Bucur(Mariș 60), Nalați(Antonescu 46), Feher(Polgar 85), Chițu(Roșu 60), Antonache(Mărginean 75), Brumă(Curtuiuș 70)

Sandu Negrean, antrenor:„A fost un joc care s-a ridicat de multe ori la nivelul unui joc de prima ligă, un joc viu disputat cu ocazii la ambele porți, meci pe care îl puteam câștiga dar la fel de bine îl și puteam pierde. Trăgând o linie după cele patru jocuri disputate pot spune că, făcând excepție de jocul cu Târlungeni, suntem mulțumiți de evoluția jucătorilor. Dacă jucătorii vor aborda jocurile de campionat cu aceeași agresivitate, atitudine și determinare și dacă vom avea asigurată liniștea necesară desfășurării activității în condiții optime sunt sigur că ne vom îndeplinii obiectivul propus”.

În celelate trei jocuri disputate în acest stagiu bistrițenii au obținut două rezultate de egalitate: 2-2 cu Concordia Chiajna și 0-0 cu ASA Tg. Mureș și au pierdut 0-1 în fața celor de la Unirea Târlungeni.

Sursa: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 11:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă