Gligor: „Stagiul centralizat a fost epuizant, dar ne va fi de folos în campionat”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 16:20 Pregătiri, amicale
Gligor:**

 Căpitanul grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, consideră că pregătirea fizică efectuată în stagiul montan de la Poiana Brașov se va reflecta în timpul campionatului. Slătinenii au tras tare, timp de 12 zile, în cantonament, pentru a putea face față efortului depus în meciurile oficiale.

Purtătorul banderolei de căpitan al grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, a vorbit despre cantonamentul montan de 12 zile, susținut la Poiana Brașov. „A fost un stagiu reușit, foarte epuizant, dar sunt sigur că ne va fi de folos în campionat. Au fost 12 zile grele, mă bucur că nu am avut probleme medicale, sper să fim cu toții bine, să pornim la drum. Este bine că nu am făcut amicale, nici noi nu preferăm jocurile în cantonament, pentru că se acumulează oboseală, nervozitate, te poți accidenta ușor. Avem destul timp pentru meciurile de pregătire, vom avea câte trei amicale pe săptămână”, a declarat fundașul central vizavi de stagiul centralizat de la Poiana Brașov.

„Ne gândim la meciul cu Craiova”

Cu gândul la play-off, slătinenii așteaptă cu interes reluarea meciurilor rămase din sezonul regulat. La două puncte de partea superioară a clasamentului, jucătorii divizionarei secunde slătinene sunt încrezători în atingerea obiectivului. Căpitanul de echipă, Alin Gligor, crede în atingerea obiectivului.

„Ne gândim la meciul cu Craiova, este o plăcere să joci în meciurile oficiale, dar mai avem o lună, ne pregătim intens pentru ceea ce va urma, să ne îndeplinim obiectivul”, a mai spus Gligor.

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, este integralist în această primă parte a sezonului, fiind indispensabil în centrul defensivei. Alături de mijlocașul Alin Ignea, Gligor a bifat toate minutele în cele 14 meciuri scurse din actualul sezon, care aduce un sistem nou, cu turnee play-off, play-out.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 16:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă