Gligor: „Este o luptă echilibrată pentru play-off”

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 14:46 Pregătiri, amicale
Gligor:** „Este o luptă echilibrată pentru play-off

Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor, se așteaptă la o luptă aprigă, în stagiunea de primăvară, pentru un loc de play-off.

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Alin Gligor, crede că multe echipe se vor bate pentru un loc în primele șașe, șanse reale de a prinde play-off-ul având și CS Mioveni și Olimpia Satu Mare. Purtătorul banderolei de căpitan este încrezător într-un parcurs bun, care să le permită accederea în partea superioară a clasamentului.

„Am început pregătirea cu gândul să ne atingem obiectivul, locurile 1-6. Toate echipele au șanse la play-off, chiar CS Mioveni, Satu Mare, este o luptă echilibrată, dar avem șanse mari săne îndeplinim ceea ce ne-am propus. Nu sunt eu în măsură să vorbesc de întărirea lotului, conducerea știe mai bine ce trebuie făcut, dar cine va veni este binevenit. Noi ne vedem de treabă, ne pregătim pentru a ne fi cât mai ușor în retur”, a declarat căpitanul echipei din Slatina.

„Va fi un cantonament greu, dar care ne va ajuta”

Căpitanul slătinenilor este convins că stagiul pregătirii centralizate de la munte nu va fi deloc ușor, însă, îl cataloghează benefic. „Va fi un cantonament greu, dar care ne va ajuta. Tot timpul peroada pregătirii e dificilă, dar tragem de noi pentru că ne va prinde bine în campionat”, mai spus fundașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Gligor.

Gruparea pregătită de Dan Oprescu a încheiat stagiunea de toamnă imediat sub linia play-off-ului, aflându-se la două puncte de partea superioara a claseamentului. În primul meci oficial din noul an, FC Olt Slatina va primi vizita Universității Craiova.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 10 Jan. 2014, 14:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă