Gigiu a dat „milităria jos din pod”

05 Feb. 2009, 13:47 Pregătiri, amicale
Gigiu a dat**

Jucătorii de la Minerul Lupeni se scoală cu noaptea în cap pentru că pentru ei primul antrenament al zilei începe la ora 7.00 dimineața

Noul consilier tehnic de la echipa din liga a doua, Minerul Lupeni, scoate „untul” din elevii săi. Tehnicianul a impus un program de pregătire strict pe care jucătorii îl respectă cu sfințenie. De aproape două săptămâni „minerii” au în meniu câte trei antrenamente pe zi: unul la ora 7.00, al doilea la ora 11.00 și al treilea combinat cu sala de forță la ora 16.30.


„Este foarte greu pentru că trebuie să ne trezim la ora 6 dimineața, când este încă întuneric afară, dar sunt convins că acest lucru ne va prinde bine în retur pentru că avem nevoie de o condiție fizică bună”, spune o parte dintre jucătorii de la Lupeni.

 

Dar mai există și cealaltă parte care se plânge de uzură. „Dacă acum forțăm așa de mult ni frică să nu ne accidentăm”, au explicat jucătorii. În schimb tehnicienii se decalară mulțumiți de randamentul jucătorilor singura problemă fiind locul de antrenamente.


„Din păcate în Vale nu avem terenuri bune care să ne permită o pregătire bună, de aceea suntem nevoiți să batem drumul prin alte orașe pentru meciurile amicale”, a spus președintele Mihai Basrab.

 

Minerul Lupeni se află pe o poziție codașă în seria a doua, iar obiectivul impus de conducere este salvarea de al retrogradare.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

05 Feb. 2009, 13:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă