Ghiț a stabilit lotul pentru cantonamentul de la Băile Felix

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 12:42 Pregătiri, amicale
Ghiț a stabilit lotul** pentru cantonamentul de la Băile Felix

FC Bihor și-a încheiat marți seara prima etapă a pregătirilor din această vară.

De miercuri, „roș-albaștrii” intră în cantonament la Băile Felix, unde vor sta până pe data de 3 august.

Antrenorul principal, Gheorghe Ghiț, a anunțat marți seara lotul de jucători pe care-l va deplasa în cantonament. Acesta cuprinde un număr de 27 de jucători și este format din: Smaranda, Fildan și Sălăjan – portari; Mihuț, Letan, Fl. Lazăr, Țoca, Bactăr, Ad. Petricău, Lupu, A. Achim și Lorincz – fundași;  S. Ban, M. Popa, Ov. Ghilea, Sorian, Haș, Ov. Bic, Norbert Sas, Sfârlea, Nichita, Fl. Pop și Ianc – mijlocași; Lukacs Raymond, Lukacs Zsombor, Ov. Popa și Hadăr – atacanți.

Fundașul Mintaș, accidentat, nu va face deplasarea și va urma un program special de recuperare la stadion.

De precizat faptul că: Bactăr, Ad. Petricău, Lorincz, S. Ban, Norbert Sas, Nichita și Lukacs Zsombor sunt tineri jucători și provin de la grupele din cadrul Centrului de Copii și Juniori a clubului de fotbal fanion al județului.

„A fost o primă etapă de adaptare și selecție. Am rămas 27 de jucători, cu care intrăm în cantonament. Sper ca această perioadă, în care vom alterna pregătirea fizică cu cea tehnico-tactică să fie benefică pentru noul campionat”, a declarat antrenorul principal, Gheorghe Ghiț.

„Am încheiat faza de selecție. Avem un lot de 27 de jucători, cu care vom intra în cantonament, urmând ca în această perioadă să punem un mare accent pe cristalizarea relațiilor de joc”, a precizat, la rândul său, președintele clubului, Șerban Morcan.

În cadrul acestui cantonament, care debutează, așadar, miercuri, 24 iulie, vor avea loc și primele jocuri de verificare. Meciul de debut este programat sâmbătă, 27 iulie, de la ora 11, la Sântandrei, în compania echipei locale, Crișul.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 12:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă