Ghișa: „Am promis gol cu CFR, am dat!”

19 Sep. 2012, 13:35 Pregătiri, amicale

Maftei, Panin, Hora, Celestino plus un grup de copii de la juniorii CFR-ului au remizat, 1-1, ieri, cu Sănătatea Cluj, goluri Simioancă și Hora din penalty. Virușii joacă vineri cu Zalăul și vor sa rămână în topul C5.

Andone a lăsat la Cluj o echipă intreagă! Patru campioni nu au avut loc în lotul cu care CFR-ul vrea să dea lovitura în seara asta la Braga. Maftei, Panin, Hora și Celestino plus Kivuvu și noile achiziții Lignani, Godfred și Ndiaye n-au putut bate virușii verzi de la Sănătatea Cluj. Cu 11 ex-ceferiști în teren pe toata durata partidei, Sănătatea a condus mai bine de 20 de minute, după golul lui Simioancă.

150 de spectatori s-au amuzat pe finalul jocului când au văzut cine era adversarul direct al lui Vasile Maftei. Patronul virușilor, Aurelian Ghișa (foto, stânga), a intrat și el la joc în ultimele cinci minute ale partidei.

„M-am bucurat mult că am reușit să oferim la peste 150 de oameni un spectacol agreabil, că doar ăsta e și scopul echipei noastre. Poate sună ciudat, dar pentru o echipă de Liga a III-a 200 de suporteri fideli la un meci de campionat, e o mare realizare. Am făcut egal cu CFR-ul, dar știm să ne vedem lungul nasului, deși a fost așa cum am promis: am dat gol lui CFR. Mă bucur că am văzut mulți copii de perspectivă la CFR, semn că ar putea miza pe viitor și pe fotbaliști din curtea proprie, români, nu numai străini. Noi am luat cațiva de la CFR II în această vară și suntem foarte mulțumiți de educația fotbalistică primită acolo, deci au potențial”, a spus la final Ghișa, trist însă că n-a putut marca un gol pe final prin care să aducă victoria echipei sale.


CFR Cluj – Sănătatea 1-1

Hora (64 – pen.) / Simioancă (41)

CFR: Man – Ilea, Maftei, Madru, Panin – Kivuvu, Lignani – Godfred, Celestino, Hora – Ndiaye
Au mai jucat: Hoza, Țârlea
Antrenor: Iulian Mihăescu

Sănătatea: Cârlan – Crețu, Simioancă, Kis, Bucur – Maris, Moga, Miclăuș, Mureșan – Pop, Ceaca
Au mai jucat: Todoran, Costin – Crișan, Văidean, Sărmășan, C. Rus, Vădana, Ghiorma, B. Rus, T. Tothăzan, Nicula, Maric, Ghișa.
Antrenor: Marius Semeniuc

Articol scris de Claudiu POP
Foto de Dan TĂ‚UȚAN

19 Sep. 2012, 13:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă