Ghinionistul Andrieș

02 Aug. 2009, 17:43 Pregătiri, amicale
Ghinionistul Andrieș

 

Ca și cum supărarea provocată de înfrângerea suferită în fața Aerostarului nu ar fi fost suficientă, delegația suceveană a mai avut parte de un eveniment neplăcut în deplasarea de la Bacău. Atacantul Mihai Andrieș  s-a accidentat destul de serios și poate deveni indisponibil pentru o mai lungă perioadă de timp.


„A fost victima unui fault violent, din spate, comis de un apărător băcăuan. În urma acestui atac, Andrieș resimte mari dureri la genunchi, iar din câte îmi dau eu seama, tare mi-e frică să nu fie ceva foarte grav. În urma RMN-ului pe care îl va efectua azi, vom ști exact gravitatea leziunii”, a declara antrenorul Ioan Radu.

 

Pentru săptămâna aceasta gruparea suceveană are programată o serie de 4 noi meciuri de pregătire: marți la Iași, cu Poli II, miercuri cu FC Botoșani, la Fălticeni, joi în deplasare cu CS Gura Humorului și sâmbătă la Râmnicu Sărat, în compania noii promovate în liga secundă, CSM. Însă datorită valului de accidentări cu care se confruntă antrenorul Ioan Radu, oficialii FC Cetatea iau chiar în calcul anularea amicalelor cu Poli II Iași și CS Gura Humorului.

 

Articol scris de: Gabriel Toderașcu

02 Aug. 2009, 17:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă