Ghergu a primit răspunsul! Astra a anulat amicalul cu Chindia pentru a juca împotriva altei echipe din Liga 2

Marius ANGHEL 24 Jan. 2019, 16:35 Pregătiri, amicale
Ghergu a primit răspunsul!** Astra a anulat amicalul cu Chindia pentru a juca împotriva altei echipe din Liga 2

Chindia ar fi trebuit să dispute sâmbătă al treilea meci de pregătire din această iarnă, cu Astra, la Giurgiu, însă oficialii echipei din Liga 1 au anulat acest joc, neoferindu-le târgoviștenilor nicio explicație. Președintele clubului dâmbovițean era nemulțumit după ce a aflat decizia prim-divizionarei.

„Doar cei de la Astra știu de ce nu mai vor să joace. Ne-am mișcat repede și am perfectat un joc cu Snagovul. E liderul Ligii a 2-a, o echipă bună, care vrea să joace”, a explicat Marcel Ghergu.

Răspunsul oficial al Astrei a venit însă astăzi, pe site-ul oficial. Giurgiuvenii au renunțat la amicalul cu Chindia, echipă aflată pe locul 5 în Liga 2, pentru a juca, în schimb, cu SSC Farul Constanța, club unde finanțator este Ciprian Marica și care a terminat prima parte a sezonului în eșalonul secund pe poziția a 17-a, una retrogradabilă.

„După revenirea din Turcia și două zile libere, pentru elevii lui Costel Enache urmează pregătirea meciului de la Mediaș, programat vineri 1 februarie.
În programul de antrenamente, după cele 5 partide amicale din Turcia și-a făcut loc un al șaselea test, duminică, 27 ianuarie, de la orele 14.30, pe stadionul „Marin Anastasovici”, din Giurgiu, fiind programat jocul cu Farul Constanța. Jocul va debuta începând cu ora 14.30″
, a anunțat Astra pe site-ul oficial.

Chindia anunțase de sâmbăta trecută că joacă la finalul acestei săptămâni cu Astra, însă s-a văzut nevoită să-și modifice programul. A găsit însă repede alt adversar cu care să joace, pe Sportul Snagov, liderul Ligii 2, pe care îl va întâlni sâmbătă, de la ora 12:00, la baza FRF de la Buftea.

Marius ANGHEL 24 Jan. 2019, 16:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă