„Gașca Nebună”, învinsă de Giacomense

25 Jul. 2009, 16:16 Pregătiri, amicale

Sportul Studențesc a disputat vineri prima partidă amicală din cadrul cantonamentului din Italia, având ca adversar pe A.C.D. Giacomense. Sosiți la Imola joi seară, alb-negrii au acuzat acumularea unei ușoare stări de oboseală, care s-a făcut simțită și în evoluția lor din acest prim test. Până la ora meciului, studenții nu au efectuat nici un antrenament, vineri dimineață având program de voie, profitând de această ocazie pentru a vizita împrejurimile hotelului în care sunt cazați.

 

Partida a început bine pentru oamenii lui Motroc, Sportul reușind să înscrie de două ori prin Dacian Varga. Până la pauză situația de pe tabelă s-a schimbat însă radical, italienii dând dovadă că sunt adevărați profesioniști chiar dacă evoluează în Lega Pro 2 (liga a patra italiană). Alb-negrii au încasat nu mai puțin de patru goluri ca urmare a nesincronizărilor din defensivă. Trei dintre acestea au fost înscrise în urma erorilor comise în flancul stâng al apărării.

 

La pauză, la fel ca și în celelalte partide de verificare disputate în această vară, Florin Motroc a schimbat complet echipa. Repriza secundă a fost câștigată de studenți, grație celor două goluri marcate de Postolache și Irimia, însă și italienii au mai înscris o dată, astfel că Gașca Nebună a contabilizat prima înfrângere, cu scorul de 5-4.

 

Sportul Studențesc își va măsura duminică forțele cu cel mai puternic adversar de până acum. Confruntarea cu Bologna va începe la ora 18.00, având ca loc de desfășurare cantonamentul peninsularilor de la Sestola.  De această dată, antrenorul Florin Motroc va utiliza o formulă de echipă mult mai omogenă, fiind puțin probabil ca tehnicianul să ruleze din nou tot lotul de jucători aflat la dispoziția sa.

 

ACD Giacomense – Sportul Studențesc 5-4

Pentru alb-negri au marcat: Varga (2), Postolache și Irimia

 

Sportul Studențesc (prima repriză):  Vreme – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Rusu – Ferfelea, Lungu, Cruceru, Varga – Curelea, Nae

Sportul Studențesc (repriza secundă): Niculescu – Farmache, Lung, Cioranu, Cazan – Irimia, Ghinga, Nicola, Costin Gheorghe – Postolache, Bălan.

 

 

articol scris de Florin Alboiu

25 Jul. 2009, 16:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă