Gărgălie ratează și amicalul de la Tg. Jiu

05 Aug. 2009, 12:10 Pregătiri, amicale
Gărgălie ratează și amicalul de la Tg. Jiu

 

Accidentat la gambă chiar la primele ședințe de pregătire conduse de Marian Bucurescu, severineanul Costi Gărgălie n-a evoluat în niciunul dintre amicalele verii și va rata și prima etapă a sezonului. Până atunci, FC Drobeta va juca astăzi, de la ora 18.30, la Pandurii Tg. Jiu, test în care antrenorul Sorin Cârțu intenționează să mizeze pe componenții care n-au evoluat la Ploiești, în runda inaugurală a ediției 2009-2010. Dacă echipa din orașul lui Brâncuși își menajează titularii pentru confruntarea, de sâmbătă, cu FC Vaslui, FC Drobeta va încerca să găsească o formulă de joc cât mai apropiată de cea care urmează să fie folosită la Șimleul Silvaniei, pe 15 august, în runda inaugurală a Ligii a II-a.


„De două zile mi-am reluat antrenamentele. Dacă nu o să apară alte complicații, o să mă refac până la meciul de la Șimleul Silvaniei, dar nu cred că voi fii pregătit sută la sută. Sper să joc în etapa a doua, cu FC Argeș, dar nu depinde numai de mine. Antrenorul va decide”
, a spus Gărgălie. Acesta a ratat și sezonul trecut debutul sezonului, după ce s-a accidentat chiar înaintea partidei de la „U” Cluj.

 

Articol scris de: Mircea OGLINDOIU
 

05 Aug. 2009, 12:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă