Ganea a amânat reunirea Dunării. Echipa din Călărași vrea să plece în cantonament după o pauză de patru ani

Marius ANGHEL 29 Jun. 2015, 17:51 Pregătiri, amicale
Ganea a amânat reunirea Dunării.** Echipa din Călărași vrea să plece în cantonament după o pauză de patru ani

Programată inițial pe 1 iulie, reunirea echipei Dunărea Călărași a fost amânată cu cinci zile, pentru lunea viitoare. Gruparea nou-promovată din Liga 3 antrenată de Ionel Ganea va efectua vizita medicală la începutul săptămânii viitoare, după care va urma acomodarea la efort pe plan local.

În această vară, Dunărea ar putea pleca într-un cantonament centralizat după o pauză de mai bine de patru ani. Sport călărășean scrie că dorința antrenorului Ionel Ganea de a-și duce jucătorii într-un stagiu de pregătire e foarte aproape să fie împlinită. Ca destinație a fost aleasă Ciuta, o localitate din județul Buzău, în apropiere de Berca. Deocamdată datele cantonamentului nu au fost stabilite, însă se vrea ca acesta să aibă o durată de 10 zile.

Dunărea Călărași nu a mai fost în cantonament din 2011, atunci când echipa era antrenată de Valeriu Petrescu, iar președinte era Costică Sima. Atunci, jucătorii s-au pregătit la Predeal. Acum, la Ciuta, elevii lui Ionel Ganea vor avea la dispozitie un teren sintetic, sală de forță, saună și piscină. În privința suprafeței de joc, sursa citată scrie că aceasta nu este pe placul antrenorului, astfel că ședințele de pregătire vor trebui organizate la Berca, localitate aflată la 11 kilometri distanță de locul de cazare.

Marius ANGHEL 29 Jun. 2015, 17:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă