Galop de sănătate pentru Știința Miroslava în ultimul amical de la Tărlungeni! Concluziile antrenorului ieșenilor după stagiul de pregătire

Galop de sănătate pentru Știința Miroslava în ultimul amical de la Tărlungeni!** Concluziile antrenorului ieșenilor după stagiul de pregătire

Știința Miroslava s-a impus la scor în ultimul meci amical disputat în cantonamentul de la Tărlungeni, 7-1 (2-0) cu echipa de liga a patra Precizia Săcele. Formația pregătită de Adrian Kerezsy a condus la pauză cu 2-0, prin golurile marcate de Andu Moisi și Valentin Buhăcianu, iar în repriza secundă a reușit să mai înscrie de alte cinci ori, prin Țapu, Căruță și Alex Marin, acesta din urmă reușind un hat-trick. Golul de onoare al săcelenilor a fost marcat din penalty, în repriza secundă, de către golgheterul Ioan Coman.

Antrenorul Adrian Kerezsy a început meciul în următoarea formulă: Turiță – Ambrosie, Moisi, H. Crișan, Agrigoroaei – Milea – Corban, Cărăruș, Izmană, Viorică – Buhăcianu. Pe parcursul partidei au mai intrat: Țintea, Târnovanu – Iovu, Andr. Chindriș, Asăvoaei, Săvoaia, Căruță, Ed. Sandu, Al. Marin, Țapu.

Precizia Săcele: Moldoveanu – Dragomir, Galborcea, Preda, Pasăre – Fekete, Linguraru, Stan, Stoica – Coman. Au mai jucat: Pleșca – Dobrean, G. Munteanu, Bărbuță, Bleambu.

În precedentele două partide disputate la Tărlungeni, Știința Miroslava s-a impus cu scorul de 1-0 în fața formațiilor de Liga a 3-a AFC Hărman, respectiv AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Ieșenii vor reveni astăzi acasă.

Următorul meci de pregătire al Preciziei este programat, sâmbătă, cu formația de Liga a 3-a AFC Hărman.

Adi Kerezsy: „A fost un cantonament reușit. Victoriile ne dau încredere”

Antrenorul Științei, Adrian Kerezsy, s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi în ultimul meci amical din cantonament și consideră că întreg stagiul efectuat la Tărlungeni a fost o reușită.

„A fost ultimul meci al nostru în cantonament, mă bucur că băieții l-au tratat cu seriozitate și s-au impus categoric. Am întâlnit o echipă de liga a patra, dar de un bun nivel, iar valoarea superioară a noastră și-a spus cuvântul în cele din urmă. Chiar dacă nu am pus accentul în principal pe rezultate, aceste victorii din amicale contează. Îți dau încredere și o stare de liniște pentru a face în continuare o pregătire foarte bună. A fost o perioadă benefică și pentru mine, pentru că am avut ocazia să-i descopăr foarte bine pe jucătorii mei. Preluând echipa la mijlocul turului, a fost greu să-i cunosc mai în amănunt, iar acest prim cantonament alături de ei a fost foarte util și din acest punct de vedere”, a declarat Adrian Kerezsy.

Tehnicianul a explicat și ce așteptări are de la ultimele meciuri amicale: „Mai avem de lucrat și fizic și tactic. Mai avem programate și patru meciuri amicale până la reluarea campionatului, sper ca în aceste jocuri să-mi cristalizez un prim 11 și un lot de 14-15 jucători pentru prima etapă. Eu am încredere în toți jucătorii din lot, am de unde să aleg și sunt sigur că atunci când vor lipsi unul sau doi jucători din echipă, oricare de pe bancă poate fi o soluție. În linii mari, acesta va fi lotul cu care vom aborda partea a doua a campionatului. Îmi doresc mult să-l avem și pe Taciuc, sper ca el să ajungă la un acord cu conducerea și să se alăture lotului nostru”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava

Pe aceeași temă