Galamaz: „Am venit la Caransebeș cu intenția de a face ceva frumos aici”

Marius ANGHEL 15 Jul. 2014, 19:10 Pregătiri, amicale
Galamaz:**

La reunirea lotului echipei de liga a doua FC Caransebeș, de luni, 14 iulie, a fost și noul președinte al grupării din municipiul de pe Timiș și Sebeș, George Galamaz. Acesta este încântat de sprijinul de care beneficiază fotbalul din partea autorităților locale.

„Am venit la Caransebeș cu intenția de a face ceva frumos aici. Mă bucur că am venit într-un oraș în care toată lumea își dorește să facem o treabă bună, avem un primar care ne acordă tot sprijinul și nu putem decât să ne bucurăm că este alături de noi”, a spus George Galamaz.

Referitor la faptul că la ultimele meciuri din sezonul trecut a fost prezent în tribună alături de Dan Alexa, Galamaz a declarat: „A fost un plan al nostru, gândit mai demult, conform căruia urma să definitivăm totul atunci când FC Caransebeș va promova”.

Deocamdată, la echipă sunt mulți jucători veniți în probe, urmând ca în viitor să se ia o decizie în privința acestora, dar cel care va avea ultimul cuvânt va fi antrenorul Sorin Bălu.

„Ne dorim ca cetățenii să fie alături de noi, să ne sprijine, iar noi promitem că vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga cât mai multe meciuri”, a adăugat George Galamaz.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 15 Jul. 2014, 19:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă