Gache e mulțumit de lotul Deltei, dar vrea soluții pentru jucătorii under 21

13 Jul. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
Gache e mulțumit de lotul Deltei,** dar vrea soluții pentru jucătorii under 21

Aflat în cantonament la munte, la Câmpulung Moldovenesc, lotul de fotbaliști de la Delta Tulcea s-a primenit în ultima săptămână cu revenirile la Tulcea ale fundașului Mișilăricu, mijlocașului N. Crețu și atacantului Pantelie, tulceni care au revenit la echipa care i-a consacrat. Cu cele trei „implanturi” de jucători autohtoni și cu speranța că Tobă, Cârje și V. Crețu vor îmbrăca din nou tricoul alb-albastru al Deltei, antrenorul Constantin Gache se arată mulțumit de valoarea lotului.

„Sunt mulțumit de lot și mai ales de seriozitatea cu care se pregătesc aici (la Câmpulung Moldovenesc) jucătorii, însă vor trebui găsite soluții și pentru a acoperi deficitul de jucători sub 21 de ani cu care încă ne confruntăm. Dacă ar veni la Tulcea un jucător peste valoarea lui Henry sau Neagu, aș fi cu adevărat mulțumit. Însă e greu de găsit un jucător sub 21 de ani valoros, atâta vreme cât fiecare echipă de Liga a II-a are nevoie de cel puțin patru tineri în lot pentru a acoperi cele două posturi din echipa de start”, a declarat Constantin Gache, antrenorul Deltei.

O soluție pentru a acoperi acest post a fost identificată deja, însă pretențiile clubului la care este legitimat jucătorul sunt exagerate și probabil că va fi abandonată soluția.

Într-o altă ordine de idei, pentru următorul sezon, din punctul de vedere al antrenorului Deltei, pe lângă Sportul Studențesc mai sunt alte două echipe care deja au anunțat că obiectiv promovarea și și-au pregătit buget corespunzător. Este vorba despre CS Otopeni și FC Botoșani, echipe care au jucat foarte tare pe piața transferurilor în această vară și au planuri mari pentru următorul sezon. Evident, ca și Sportul, cele două echipe vizează locul doi în clasamentul final din moment ce primul loc este deja rezervat.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

13 Jul. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă